Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Cees Harmsen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Cees Harmsen boeken?

drs. Cees Harmsen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Cees Harmsen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Cees Harmsen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Cees Harmsen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Cees Harmsen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Cees Harmsen

Kies voor een Opmerkelijke Ik!

Cees Harmsen is mindsetter, trainer, spreker en schrijver over de kracht van authentieke personal branding. Zijn levensmotto is dat het leven bestaat uit grote verwachtingen. Zo heb je verwachtingen over het ontplooien van je talenten, het waarmaken van je ambities en het worden de persoon die je graag wilt zijn. Het is mijn werk om die grote verwachtingen werkelijkheid te laten worden. Dat doe ik met positieve psychologie en personal branding.

Veel mensen vinden personal branding lastig en staan er zelfs wat negatief tegenover. Dat is jammer, want juist nu, in dit tijdperk van globalisering, netwerken en sociale media, draait alles om zichtbaarheid en kun je voor jezelf en voor je organisatie, moeilijk om personal branding heen. Het doel van zijn lezing is dan ook: laten zien dat er een manier van authentieke personal branding bestaat, die het leven in alle opzichten leuker, succesvoller en spannender maakt.

Een nieuwe mindset

In zijn boeken en presentaties ligt alle nadruk op de mindset van personal branding: wees overtuigd van je opmerkelijke, onderscheidende kwaliteiten en maak daar bewust gebruik van, zodat je gevraagd wordt voor de dingen waarvoor je ook gevraagd wilt worden.

Personal branding is hard nodig in deze wereld, waarin het besef steeds meer doorbreekt dat de blauwdruk van ons werkmodel de komende jaren onder invloed van de sociale media in rap tempo gaat veranderen. Wat we te zien krijgen is de opkomst van een werksetting die steeds minder wordt gecontroleerd vanuit de top van een organisatie en steeds meer wordt gedragen door individuele professionals. Er ontstaan daarmee volop mogelijkheden om op basis van zelfsturing en persoonlijk leiderschap een unieke invulling te geven aan je werkzaamheden en tot op zekere hoogte CEO over je eigen leven en werk te worden.

In welke mate dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren hangt sterk af van de mindset waarmee we de geschetste ontwikkelingen tegemoet treden. Daar ligt de sleutel die bepaalt of organisaties en professionals werkelijk in staat zijn om succesvol te opereren op het speelveld van de netwerkeconomie. We hebben wat betreft nog wel een behoorlijke stap te zetten.

Onze mindset over werk zit nog vol met ideeën en opvattingen uit het oude, industriële paradigma: een organisatie zorgt voor zekerheid, anciënniteit leidt tot promotie en meer salaris, kennis geeft macht dus scherm het af voor anderen, werk hoeft niet leuk te zijn want het gaat vooral om de verdiensten, val niet teveel op want conformiteit aan de status quo loont.

Het nieuwe werkparadigma is van een heel andere orde. We betreden een interactieve wereld waarin het flexibele netwerken steeds meer ruimte wint op het hiërarchische organiseren. Dat vraagt om een totaal nieuwe mindset: minder beheersmatig denken, meer creatief samenwerken; meer bereidheid tonen om kennis te delen met anderen; meer initiatief nemen om je loopbaan en ontwikkeling zelf vorm te geven; meer bereid tonen om jezelf te laten zien en je kennis en kunde duidelijk kenbaar te maken; meer risico’s durven nemen om je talenten optimaal te benutten.

De belofte van personal branding

Deze nieuwe mindset is te rangschikken onder de noemer authentieke personal branding en daarover gaat de lezing van Cees Harmsen. Hij behandelt een vijf stappenmodel waarmee je in staat bent om een grote stap voorwaarts te zetten in je loopbaan door een zichtbare rol in te nemen op het speelveld van de sociale media. Je leert in een kort tijdsbestek hoe je waarde kunt toevoegen aan je reputatie, je organisatie en je netwerk, door bewust en zichtbaar gebruik te maken van alles wat jou als persoon en professional opmerkelijk en onderscheidend maakt. Deze vijf stappen zijn:

1. Accepteer de geschetste veranderingen in je professionele werkveld. Het is niet ‘ver’ en het gaat niet over ‘anderen’, maar het is dichtbij en het gaat over jou. Hou je ogen dus goed open en de kop erbij.

2. Bepaal je ambities. Onderzoek je ware talenten, sterktes en passie en neem jezelf voor om die middels grote, gekke, gave doelstellingen in de wereld te zetten.

3. Kies voor authenticiteit. Laat jezelf zien door de mooie facetten van jezelf uit te vergroten. Zet een indruk neer die past bij je ambities en het professionele beeld waar je naar streeft.

4. Zorg dat je de attentie van anderen opwekt. Profileer jezelf bij je doelgroep of binne je organisatie door gebruik te maken van sociale media en zorg ervoor dat je een ‘goed’ verhaal hebt.

5. Vier je autonomie. Zie jezelf als een professional die uitstekend in staat is om het heft in eigen handen te nemen en (zelfstandig of namens je organisatie) waardevolle connecties met anderen aan te gaan.

Moraal van zijn verhaal: kies voor personal branding maak jezelf en je organisatie ‘opmerkelijk’ op de arbeidsmarkt!

Ervaring

De formele CV van Cees Harsmen vermeldt een academische opleiding als psycholoog en socioloog en 25 jaar internationale werkervaring. In de afgelopen 5 jaar heeft hij presentaties, trainingsinventies en persoonlijke coaching gegeven bij talloze gerenommeerde organisaties in diverse sectoren. Voorbeelden zijn IBM, ABN, ING, Ahold, AS Watson, Eneco, Philips, Unilever, BAM, Schiphol, Deli XL, Witteveen + Bos, Tebodin, De Baak, RIVM, Universiteit Twente, Radbout Universiteit, Universiteit Utrecht, Hanzehogeschool Groningen en diverse overheidsinstanties en ministeries. Zijn doelgroep bestaat uit directeuren, managers en professionals. Jong en oud. Groen en grijs.

Hij is oprichter van de netwerkorganisaties Mindsetter en Novitijd. Daarnaast is hij auteur van vier boeken over personal branding en professionele effectiviteit, waaronder de bestseller Opmerkelijke Ik, van maart 2011.

 

drs. Cees Harmsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Cees Harmsen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Cees Harmsen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Cees Harmsen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Cees Harmsen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Cees Harmsen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Cees Harmsen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Cees Harmsen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Cees Harmsen en de boeking(en) van drs. Cees Harmsen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Cees Harmsen, BOEKINGSBUREAU drs. Cees Harmsen, BOEKINGSBURO drs. Cees Harmsen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Cees Harmsen, ENTERTAINMENTBURO drs. Cees Harmsen, ARTIESTENBUREAU drs. Cees Harmsen, BOEKINGSKANTOOR drs. Cees Harmsen, IMPRESARIAAT drs. Cees Harmsen, MUZIEKBURO drs. Cees Harmsen, MUZIEKBUREAU drs. Cees Harmsen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Cees Harmsen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Cees Harmsen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Cees Harmsen.

 

Offerte drs. Cees Harmsen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag