Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Joost Douma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joost Douma boeken?

Joost Douma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joost Douma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joost Douma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joost Douma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joost Douma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joost Douma

Culturele ondernemer in hart en nieren

Joost Douma is een culturele ondernemer in hart en nieren. Tijdens zijn studietijd was hij een van de medeoprichters van de eerste wetenschapswinkel in Amsterdam. Hij begon zijn professionele carrière als voorzitter voor de stadvernieuwing in de hoofdstad, waar hij naast grootschalige stadvernieuwingsprojecten ook voor de totstandkoming van het eerste Arabische badhuis (Hamman) zorgde en voor het veilig stellen van de financiële middelen voor het opknappen van een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in een pakhuis aan het IJ. Hij functioneerde als adviseur voor het College van B W in Amsterdam voor de nieuwe economische mogelijkheden in de sfeer van telematica en droeg zorg voor de totstandkoming van het Informaticahuis.

Joost Douma werd in 1987 directeur van het Technologie Museum het NINT en vanuit deze positie ontwikkelde hij het eerste nationale, interactieve wetenschapscentrum, Nemo, te Amsterdam. Als algemeen directeur was hij hierbij verantwoordelijk voor de fondswerving, de bouw en de eerste tentoonstellingen van Nemo. Tegelijkertijd was hij een van de medeoprichters van ECSITE, een Europees samenwerkingsverband van musea en centra op het gebied van technologie en wetenschap. Na voltooiing van Nemo, werkte Joost Douma aan de totstandkoming van nieuwe science centers in Ierland, Schotland, Duitsland, Mexico, Turkije en de Verenigde Staten.

Gedurende het eerste decennium van deze eeuw raakte Joost Douma betrokken bij initiatieven op gebied van duurzaamheid en innovatie. Hij functioneerde als projectleider voor MKB Nederland voor het scheppen van nieuwe product-markt-combinaties en voor een consortium van Zeeuwse bouwers werkte hij aan de totstandkoming van “Innovation Island”, een omvangrijk project in de sfeer van een duurzame wooneconomie en nieuwe vormen van kustbeheer. Tegelijkertijd richtte hij een wereldwijd samenwerkingsverband op van religieuze pensionfondsen voor het stimuleren van duurzame investeringen onder de naam International Interfaith Investment Group (3iG).

In december 2011 publiceerde Joost Douma zijn eerste roman onder de naam Cornelia, moeder van de Gracchen, het verraad van de Republiek; een politiekhistorische roman over de ondergang van de Romeinse Republiek. Joost Douma studeerde filosofie aan de Universiteit van Utrecht en economische geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Joost Douma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joost Douma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joost Douma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joost Douma en de eventuele overige kosten om een optreden van Joost Douma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joost Douma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joost Douma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joost Douma checken, een gratis optie plaatsen op Joost Douma en de boeking(en) van Joost Douma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joost Douma, BOEKINGSBUREAU Joost Douma, BOEKINGSBURO Joost Douma, ENTERTAINMENTBUREAU Joost Douma, ENTERTAINMENTBURO Joost Douma, ARTIESTENBUREAU Joost Douma, BOEKINGSKANTOOR Joost Douma, IMPRESARIAAT Joost Douma, MUZIEKBURO Joost Douma, MUZIEKBUREAU Joost Douma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joost Douma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joost Douma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joost Douma.

 

Offerte Joost Douma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag