Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Drs. Aviva Boissevain boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Drs. Aviva Boissevain boeken?

Drs. Aviva Boissevain boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drs. Aviva Boissevain.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drs. Aviva Boissevain.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drs. Aviva Boissevain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drs. Aviva Boissevain plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Drs. Aviva Boissevain

Theoloog, musicus, veelgevraagd presentator met verrassende optredens
Aviva Boissevain is theoloog, musicus en presentator. Zij verzorgt lezingen over uiteenlopende onderwerpen uit de West-Europese cultuur: van Erasmus tot en met Russische barok, zo nodig in vijf verschillende talen. Zij is een spreekster in hart en nieren. Door haar jarenlange ervaring als docent en presentator in binnen- en buitenland, voor grote en kleine zalen, van Amsterdam tot en met Boedapest, weet zij zowel oudere als jongere luisteraars te boeien. Verrassend, geestig en erudiet. Aviva Boissevain studeerde theologie aan de Universiteit van Amsterdam en carillon aan het Utrechts Conservatorium. Al tijdens haar studiejaren viel zij op door haar spreektalent en gave om een geleerd onderwerp aanstekelijk te presenteren voor een breed publiek. Sindsdien treedt zij regelmatig op voor o.a. Studium Generale en het Muziekgebouw aan ’t IJ. Zij is een vurig pleitbezorger van de Europese cultuur in woord en geschrift en vervult talrijke bestuursfuncties in de culturele sector. Lezingen houden is Aviva Boissevain aangeboren. Met haar verbale bevlogenheid fascineert zij iedere luisteraar. De afgelopen jaren werd zij o.a. geboekt door de ABN Amro Bank, het Muziekgebouw aan ’t IJ en de Universiteiten van Amsterdam en Boedapest. Onderwerp en spreektijd stemt zij geheel af op wensen van de organisatie.

Drs. Aviva Boissevain boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drs. Aviva Boissevain.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drs. Aviva Boissevain, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drs. Aviva Boissevain en de eventuele overige kosten om een optreden van Drs. Aviva Boissevain mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drs. Aviva Boissevain.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drs. Aviva Boissevain. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drs. Aviva Boissevain checken, een gratis optie plaatsen op Drs. Aviva Boissevain en de boeking(en) van Drs. Aviva Boissevain voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Drs. Aviva Boissevain, BOEKINGSBUREAU Drs. Aviva Boissevain, BOEKINGSBURO Drs. Aviva Boissevain, ENTERTAINMENTBUREAU Drs. Aviva Boissevain, ENTERTAINMENTBURO Drs. Aviva Boissevain, ARTIESTENBUREAU Drs. Aviva Boissevain, BOEKINGSKANTOOR Drs. Aviva Boissevain, IMPRESARIAAT Drs. Aviva Boissevain, MUZIEKBURO Drs. Aviva Boissevain, MUZIEKBUREAU Drs. Aviva Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Drs. Aviva Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSBURO Drs. Aviva Boissevain, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Drs. Aviva Boissevain.

 

Offerte Drs. Aviva Boissevain aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag