Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Aaltje Vincent boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aaltje Vincent boeken?

Aaltje Vincent boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aaltje Vincent.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aaltje Vincent.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aaltje Vincent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aaltje Vincent plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aaltje Vincent

Veroveren van nieuw werk voor werkzoekenden

Aaltjes vakgebied is het veroveren van nieuw werk, zowel voor netafgestudeerden als voor hen die 10, 20 of 30 jaar niet hebben gesolliciteerd. Daarin heeft zij in ruim 20 jaar een geheel eigen-wijze van begeleiding ontwikkeld: de Jobmarketing, een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering.

Aaltje deelt haar vakkennis via boeken, masterclasses, trainingen, lezingen, blogs, artikelen in kranten, tijdschriften en op radio en tv, social media, youtube en in individuele trajecten. Zij schreef de bestsellers ‘Jobmarketing, Werk vinden, zo pak je het aan’ en samen met Jacco Valkenburg ‘Solliciteren via LinkedIn’, sinds verschijnen no.1 sollicitatieboek in NL!

November 2011 verscheen van haar ‘Werk vinden met Social Media’, dat binnen een jaar in derde druk verscheen.  De reacties van boventalligen/deelnemers zijn:

o Ik weet nu welke stappen ik zelf moet zetten om nieuwe werk te vinden

o Het is hard werken om nieuw werk te vinden

o Werk zoeken in 2013 gaat toch heel anders dan ik gedacht had

o Het meest effectief is het om te gaan netwerken

o Ik kan niet meer zonder een goed profiel en goed gebruik van LinkedIn

(ook voor lager opgeleiden)

o Ik moet eerst weten wat ik wil en arbeidsmarktklaar zijn voor jobmarketing

De reacties van opdrachtgevers zijn:

o De boventalligen nemen eigen verantwoordelijkheid voor het proces op basis van bovenstaande inzichten.

o De verwerking van het evt. ontslag wordt verdiept en daarmee versneld.

o Men heeft inzicht in de processtappen op weg naar nieuw werk

o De workshop versnelt het proces naar nieuw werk aanzienlijk.

 

Aaltje Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aaltje Vincent.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aaltje Vincent, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aaltje Vincent en de eventuele overige kosten om een optreden van Aaltje Vincent mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aaltje Vincent.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aaltje Vincent. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aaltje Vincent checken, een gratis optie plaatsen op Aaltje Vincent en de boeking(en) van Aaltje Vincent voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aaltje Vincent, BOEKINGSBUREAU Aaltje Vincent, BOEKINGSBURO Aaltje Vincent, ENTERTAINMENTBUREAU Aaltje Vincent, ENTERTAINMENTBURO Aaltje Vincent, ARTIESTENBUREAU Aaltje Vincent, BOEKINGSKANTOOR Aaltje Vincent, IMPRESARIAAT Aaltje Vincent, MUZIEKBURO Aaltje Vincent, MUZIEKBUREAU Aaltje Vincent, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aaltje Vincent, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aaltje Vincent, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aaltje Vincent.

 

Offerte Aaltje Vincent aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag