Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Brechtje de Leij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Brechtje de Leij boeken?

drs. Brechtje de Leij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Brechtje de Leij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Brechtje de Leij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Brechtje de Leij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Brechtje de Leij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Brechtje de Leij

Dé Mobile Expert van Nederland. Hooggehakte Lady Geek & Social Influencer
Brechtje de Leij is dé mobiele expert van Nederland en wordt wel ‘Lady Geek’ genoemd; altijd bezig met de laatste technologische innovaties en gadgets. Bekend van haar succesvolle mobiele strategie bij NU.nl, en baanbrekende innovaties als een Google Glass Smartwatch app. Tegenwoordig werkt ze als Digitale Mobile Strategist voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Als social influencer domineert ze geregeld de Trending Topics, en is door Quote dan ook bestempeld als “Heersende Twitteraar”.Brechtje de Leij is met een 8,4 gemiddeld afgestudeerd in de Moleculaire Genetica, de term Lady Geek komt dus niet uit de lucht vallen. Kenmerkend is haar outside-in manier van denken. Ze slaat de brug tussen alle digitale trends en de impact daarvan op joúw bedrijfstak. Ze kan daarbij putten uit haar jarenlange ervaring binnen (digital) media, retail, eCommerce en banking.Brechtje presenteert met kennis van zaken, humor en met een aanstekelijke energie.

drs. Brechtje de Leij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Brechtje de Leij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Brechtje de Leij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Brechtje de Leij en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Brechtje de Leij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Brechtje de Leij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Brechtje de Leij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Brechtje de Leij checken, een gratis optie plaatsen op drs. Brechtje de Leij en de boeking(en) van drs. Brechtje de Leij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Brechtje de Leij, BOEKINGSBUREAU drs. Brechtje de Leij, BOEKINGSBURO drs. Brechtje de Leij, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Brechtje de Leij, ENTERTAINMENTBURO drs. Brechtje de Leij, ARTIESTENBUREAU drs. Brechtje de Leij, BOEKINGSKANTOOR drs. Brechtje de Leij, IMPRESARIAAT drs. Brechtje de Leij, MUZIEKBURO drs. Brechtje de Leij, MUZIEKBUREAU drs. Brechtje de Leij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Brechtje de Leij, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Brechtje de Leij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Brechtje de Leij.

 

Offerte drs. Brechtje de Leij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag