Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Nicolette Mak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Nicolette Mak boeken?

Nicolette Mak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nicolette Mak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nicolette Mak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nicolette Mak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nicolette Mak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nicolette Mak

Sociaal & maatschappelijk verantwoord ondernemer

Geen powerpoint presentaties, geen gelikte keynotes, geen waanzinnig vormgegeven ‘slides’ om het publiek af te leiden van het gebrek aan inhoud en geen trucks aangeleerd tijdens een cursus ‘Spreken in het openbaar’. Nicolette bereidt niks voor. Zij loopt het podium op zoals zij haar leven leidt en zoals ze haar succesvolle zaken heeft opgezet: op intuïtie. Buikgevoel. Fingerspitzengefühl.

Met een onmiskenbaar Amsterdams accent, slissend door een beugel, waarschijnlijk te laat omdat ze geen TomTom heeft (en dat als directeur van een koeriersbedrijf) en ogenschijnlijk chaotisch beklimt ze welk podium eender, om vervolgens binnen 3 zinnen een zaal letterlijk plat te krijgen.

Waarschijnlijk vertelt ze over haar jeugd in kindertehuizen, haar leven als barvrouw op de Wallen aan de zelfkant van de samenleving, haar gebrek aan opleiding en de autodidactische en organische wijze waarop ze vervolgens uitgroeide tot succesvol en inspirerend onderneemster. Of beter gezegd: ‘serial entrepreneur’.

Begonnen met een drankmerk (Dutch Dynamite), om vervolgens uit woede, irritatie en gevoel van onrecht over haar invalide broer die maar geen baan kon vinden de oprichtster te worden van Valid Express: koeriersbedrijf voor mensen met een ‘lastig lichaam’ – waardoor ze inmiddels al 60 chronisch zieken en ‘arbeidsongeschikten’ uit de uitkeringssfeer en het daarbij bijbehorende depressieve milieu houdt.

Ze kent de crème-de-la-crème van het Nederlands bedrijfsleven, of beter gezegd: zij omarmen haar. Haar adresboek telt inmiddels meer connecties dan u en ik samen aankunnen en ooit zullen verzamelen. Nicolette boeken betekent ingaan tegen alle verwachtingen en spotten met alle conventies. Dat moet je durven. Maar 1 ding is zeker: je vergeet het nooit meer. En je gaat er ongetwijfeld ook iets mee doen.

Nicolette Mak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nicolette Mak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nicolette Mak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nicolette Mak en de eventuele overige kosten om een optreden van Nicolette Mak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nicolette Mak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nicolette Mak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nicolette Mak checken, een gratis optie plaatsen op Nicolette Mak en de boeking(en) van Nicolette Mak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nicolette Mak, BOEKINGSBUREAU Nicolette Mak, BOEKINGSBURO Nicolette Mak, ENTERTAINMENTBUREAU Nicolette Mak, ENTERTAINMENTBURO Nicolette Mak, ARTIESTENBUREAU Nicolette Mak, BOEKINGSKANTOOR Nicolette Mak, IMPRESARIAAT Nicolette Mak, MUZIEKBURO Nicolette Mak, MUZIEKBUREAU Nicolette Mak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nicolette Mak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nicolette Mak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nicolette Mak.

 

Offerte Nicolette Mak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag