Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anouk Vos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anouk Vos boeken?

Anouk Vos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anouk Vos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anouk Vos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anouk Vos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouk Vos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anouk Vos

Cyber Security Thought Leader, Founder of Women in Cyber Security
Anouk Vos is Cyber Security Thought Leader en leidt het Cyber Team van Policy Research Corporation. Ook is zij oprichter van Women in Cyber Security, een internationaal netwerk van meer dan 500 vrouwen die zich inzetten om de wereld digitaal veiliger te maken. Anouk Vos valt op door haar verfrissende en brutale blik op in het door mannen en jaren `90 gedomineerde cyber debat. Anouk Vos is al jaren gefascineerd door nieuwe veiligheidsdreigingen op het internet. Zij ziet in toenemende mate dat gebeurtenissen in de Donkere Hoeken van het internet grote en onomkeerbare gevolgen hebben voor de fysieke wereld. Zij helpt bedrijven en overheden zich op innovatieve wijze hiertegen te beschermen en wordt daarbij geïnspireerd door het grootste netwerk van Women in Cyber Security ter wereld. In haar lezingen geeft Anouk Vos haar prikkelende visie op de cyberdreigingen van de toekomst. Met aansprekende voorbeelden zet zij uiteen hoe traditionele machtsposities van bedrijven en overheden worden overvallen door ontwikkelingen op het internet. Zij verkent oplossingen als cyberwapens en cyberdiplomatie en stimuleert haar publiek te denken als een hacker.Zij won de Lof Spotlightprijs voor female leadership in 2015 en staat sinds kort in de top 50 meest inspirerende Nederlandse vrouwen in de technologie. 

Anouk Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anouk Vos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anouk Vos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anouk Vos en de eventuele overige kosten om een optreden van Anouk Vos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anouk Vos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anouk Vos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anouk Vos checken, een gratis optie plaatsen op Anouk Vos en de boeking(en) van Anouk Vos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anouk Vos, BOEKINGSBUREAU Anouk Vos, BOEKINGSBURO Anouk Vos, ENTERTAINMENTBUREAU Anouk Vos, ENTERTAINMENTBURO Anouk Vos, ARTIESTENBUREAU Anouk Vos, BOEKINGSKANTOOR Anouk Vos, IMPRESARIAAT Anouk Vos, MUZIEKBURO Anouk Vos, MUZIEKBUREAU Anouk Vos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anouk Vos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anouk Vos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anouk Vos.

 

Offerte Anouk Vos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag