Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Barbara van Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Barbara van Veen boeken?

drs. Barbara van Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Barbara van Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Barbara van Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Barbara van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Barbara van Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Barbara van Veen

Futurist en PhD student bij de TU Delft
We zijn al zo gewend aan de iPhone, dat we ons haast niet meer kunnen voorstellen dat Apple die pas in 2007 naar de markt bracht. Ons gedrag verandert onder invloed van nieuwe technologie. Dat heeft gevolgen voor hoe we werken, wie er werken en welke taken we zelf nog doen. Gelukkig verandert niet alles en bepalen we zelf door onze beslissingen hoe de toekomst wordt. Maar hoe moet je de zwakke signalen van toekomstige veranderingen interpreteren? En hoe kun je beslissen op basis van zo weinig informatie?

Drs. Barbara van Veen is oprichter en futurist van Leaders Against Routine BV. Daarnaast doet zij promotieonderzoek bij de TU Delft PhD naar toekomst bijziendheid van management teams: Hoe senior decision makers met al hun ervaring slim en snel over mogelijke gamechangers kunnen besluiten.

Opleiding:

Science of Decision Making, Stanford
Strategic Marketing, B2B Marketing Taking Marketing Digital, Harvard Business School
Verandermanagement, Nijenrode
Internationale Betrekkingen, Universiteit Utrecht

drs. Barbara van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Barbara van Veen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Barbara van Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Barbara van Veen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Barbara van Veen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Barbara van Veen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Barbara van Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Barbara van Veen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Barbara van Veen en de boeking(en) van drs. Barbara van Veen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Barbara van Veen, BOEKINGSBUREAU drs. Barbara van Veen, BOEKINGSBURO drs. Barbara van Veen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Barbara van Veen, ENTERTAINMENTBURO drs. Barbara van Veen, ARTIESTENBUREAU drs. Barbara van Veen, BOEKINGSKANTOOR drs. Barbara van Veen, IMPRESARIAAT drs. Barbara van Veen, MUZIEKBURO drs. Barbara van Veen, MUZIEKBUREAU drs. Barbara van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Barbara van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Barbara van Veen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Barbara van Veen.

 

Offerte drs. Barbara van Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag