Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Thomas Beerepoot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Thomas Beerepoot boeken?

drs. Thomas Beerepoot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Thomas Beerepoot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Thomas Beerepoot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Thomas Beerepoot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Thomas Beerepoot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Thomas Beerepoot

Ontwikkelaar van de Courage to Connect® leiderschapsmethodiek

Thomas (1972) is oprichter van Bolster. Na een studie economie aan de Erasmus Universiteit en de Michigan State University gaat Thomas werken bij Unilever als Marketeer in Tokyo en Rotterdam.

In 1999 richt hij het bedrijf Bolster op. Hij ontwikkelt de Courage to Connect® leiderschapsmethodiek waarmee hij naar de Verenigde Staten gaat. Hij sluit zich aan bij het Global Leadership Initiative van verandergoeroe John Kotter. Met hulp van Leiderschapsgoeroe Warren Bennis zet hij zijn methodiek op papier en publiceert een boek in de Verenigde Staten. Courage to Connect wordt door de leden van het global leadership initiative als leiderschapsmethodiek van de 21e eeuw genoemd.

Hij werkt wereldwijd voor internationale teams. Hij heeft op alle 7 continenten gewerkt. Naast zijn werk in de Verenigde Staten, ondersteunt hij ook teams in landen als Brunei, Oman, Nigeria, Dubai, Noorwegen en Antarctica. Maar het meest werkt hij in Nederland van kleine tot internationale bedrijven, in een coachende rol voor directeuren en teams.

In 2010 organiseert hij een expeditie naar Antarctica waarin hij werkt met internationale managers aan strategieën voor duurzaamheid. 

Thomas werkt met groepen van 7 tot 700 man. Hij daagt het publiek uit en krijgt de zaal echt in beweging.

drs. Thomas Beerepoot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Thomas Beerepoot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Thomas Beerepoot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Thomas Beerepoot en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Thomas Beerepoot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Thomas Beerepoot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Thomas Beerepoot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Thomas Beerepoot checken, een gratis optie plaatsen op drs. Thomas Beerepoot en de boeking(en) van drs. Thomas Beerepoot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Thomas Beerepoot, BOEKINGSBUREAU drs. Thomas Beerepoot, BOEKINGSBURO drs. Thomas Beerepoot, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Thomas Beerepoot, ENTERTAINMENTBURO drs. Thomas Beerepoot, ARTIESTENBUREAU drs. Thomas Beerepoot, BOEKINGSKANTOOR drs. Thomas Beerepoot, IMPRESARIAAT drs. Thomas Beerepoot, MUZIEKBURO drs. Thomas Beerepoot, MUZIEKBUREAU drs. Thomas Beerepoot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Thomas Beerepoot, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Thomas Beerepoot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Thomas Beerepoot.

 

Offerte drs. Thomas Beerepoot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag