Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Fernand Hageman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fernand Hageman boeken?

Fernand Hageman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fernand Hageman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fernand Hageman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fernand Hageman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fernand Hageman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fernand Hageman

Gespecialiseerd in belevingscommunicatie en organisatieontwikkeling/innovatie

Fernand Hageman heeft ruim 30 jaar nationale en internationale ervaring (Hilton International, Endemol en Volkswagen) in de zakelijke dienstverlening met communicatie en gedrag als speciale aandachtgebieden.

De afgelopen 10 jaar ontwikkelde hij vele hands-on bedrijfsontwikkeling en veranderprogramma’s welke onder zijn regie op basis van beleving werden uitgevoerd. Zijn programma’s zijn altijd interactief, soms noodzakelijk confronterend maar nooit bedreigend.

Het unieke van zijn programma’s is dat ze principieel uitgaan van het blijven ontwikkelen en werken aan ‘eigen kracht’. Eigen kracht van de persoon en eigen kracht van een organisatie.

Fernand gebruikt diverse methodieken en metaforen om tastbaar te maken hoezeer je je eigen gedrag en mindset kunt beïnvloeden en laat zien hoe deze het succes of falen van een project of hele organisatie kunnen bepalen. De basisprincipes van rust, balans, overzicht en eigen kracht zijn gestoeld op oosterse filosofie en worden gepresenteerd in een westerse context en gaan met name over energie en resultaatgerichtheid. In zijn programma’s werkt Fernand vaak samen met Jan Scholtes.

Fernand Hageman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fernand Hageman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fernand Hageman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fernand Hageman en de eventuele overige kosten om een optreden van Fernand Hageman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fernand Hageman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fernand Hageman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fernand Hageman checken, een gratis optie plaatsen op Fernand Hageman en de boeking(en) van Fernand Hageman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fernand Hageman, BOEKINGSBUREAU Fernand Hageman, BOEKINGSBURO Fernand Hageman, ENTERTAINMENTBUREAU Fernand Hageman, ENTERTAINMENTBURO Fernand Hageman, ARTIESTENBUREAU Fernand Hageman, BOEKINGSKANTOOR Fernand Hageman, IMPRESARIAAT Fernand Hageman, MUZIEKBURO Fernand Hageman, MUZIEKBUREAU Fernand Hageman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fernand Hageman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fernand Hageman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fernand Hageman.

 

Offerte Fernand Hageman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag