Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Flos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Flos boeken?

Bart Flos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Flos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Flos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Flos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Flos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Flos

Auteur van Het anti-klaagboek Eerste hulp bij zeuren en zaniken
Bart Flos schreef een van de bestverkochte managementboeken van de afgelopen tijd: Het anti-klaagboek – Eerste hulp bij zeuren en zaniken. Als logisch vervolg schreef hij Het anti-sleurboek – Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf en al snel volgde Het perfecte project – De mens als sleutel tot succes. Inmiddels is alweer zijn vierde boek verschenen: De kenniskermis – Overleven in een zee van informatie. Flos is een levendig en geestdriftig spreker, inspirator en docent. In zijn verhalen bundelt hij een solide theoretisch fundament met 25 jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager. Het resultaat: een overdaad aan goed onderbouwde en zeer praktisch toepasbare eyeopeners die u al lachend aan het denken zetten. Hij schuwt daarbij de frontale confrontatie niet want er wordt flink aan de stam geschud. Om nieuwe kennis te verwerven moeten we namelijk iets heel moeilijks doen: we moeten onze gewoonten doorbreken.

Bart Flos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Flos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Flos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Flos en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Flos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Flos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Flos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Flos checken, een gratis optie plaatsen op Bart Flos en de boeking(en) van Bart Flos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Flos, BOEKINGSBUREAU Bart Flos, BOEKINGSBURO Bart Flos, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Flos, ENTERTAINMENTBURO Bart Flos, ARTIESTENBUREAU Bart Flos, BOEKINGSKANTOOR Bart Flos, IMPRESARIAAT Bart Flos, MUZIEKBURO Bart Flos, MUZIEKBUREAU Bart Flos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Flos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Flos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Flos.

Offerte Bart Flos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag