Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Mouthaan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Mouthaan boeken?

Erik Mouthaan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Mouthaan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Mouthaan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Mouthaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Mouthaan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Mouthaan

Amerika-correspondent RTL Nieuws

Erik Mouthaan (1973) kent als geen ander de ins en outs van de Verenigde Staten. Sinds 2006 is hij de Noord-Amerika correspondent van RTL Nieuws waar hij tot 2016 verslag zal doen vanuit zijn standplaats New York.

Mouthaan begon na zijn journalistieke opleiding in Utrecht met werkzaamheden voor het Utrechts Nieuwsblad en de Amersfoortse Courant maar werkt sinds 1995 voor RTL.

Als buitenlandredacteur, algemeen verslaggever en koningshuis-verslaggever (2000-2006) bracht hij veel nieuws bij de kijkers. Prinselijke huwelijken en schandalen, terreuraanslagen in Madrid en London, de val van de Servische dictator Milosevic; Mouthaan had al een heel journalistiek leven achter zich toen hem in 2006 werd gevraagd Max Westerman op te volgen.

Bij de spannende presidentsverkiezingen van 2008 was Mouthaan’s motto; vooraan staan en helder maken wat er gebeurt in het machtigste land op aarde. En dat geldt weer in verkiezingsjaar 2012. Maar hij deed ook uitgebreid verslag van de economische crash van 2008, voor zakenzender RTL Z stond hij regelmatig op de beursvloer van Wall Street.

Zijn portefeuille bevat ook Midden-Amerika en het Caribisch gebied; hij berichtte vanuit Haïti na de aardbeving die een kwart miljoen levens kostte, duikt regelmatig in de drugsoorlog in Mexico en sprak dissidenten in het streng communistische Cuba.

Mouthaan wordt ook in de Amerikaanse media gevraagd om actuele zaken te duiden. Hij was te gast in ‘The Rachel Maddow Show’ op MSNBC en dook op in de New York Times en op ‘The Colbert Report’ van Comedy Central. 

Erik Mouthaan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Mouthaan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Mouthaan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Mouthaan en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Mouthaan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Mouthaan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Mouthaan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Mouthaan checken, een gratis optie plaatsen op Erik Mouthaan en de boeking(en) van Erik Mouthaan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Mouthaan, BOEKINGSBUREAU Erik Mouthaan, BOEKINGSBURO Erik Mouthaan, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Mouthaan, ENTERTAINMENTBURO Erik Mouthaan, ARTIESTENBUREAU Erik Mouthaan, BOEKINGSKANTOOR Erik Mouthaan, IMPRESARIAAT Erik Mouthaan, MUZIEKBURO Erik Mouthaan, MUZIEKBUREAU Erik Mouthaan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Mouthaan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Mouthaan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Mouthaan.

 

Offerte Erik Mouthaan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag