Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Paul Tjia boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Paul Tjia boeken?

drs. Paul Tjia boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Paul Tjia.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Paul Tjia.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Paul Tjia ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Paul Tjia plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Paul Tjia

Adviseur en ondernemer, specialist in Noord-Korea
Paul Tjia is de oprichter van GPI Consultancy, een adviesbureau op het gebied van offshore sourcing: het laten uitvoeren van IT-projecten in landen met lagere loonkosten. Dit werk bracht hem de afgelopen twintig jaar veel in het buitenland, zelf in Noord-Korea, een van de meest afgesloten landen ter wereld. Als een van de weinige Europeanen heeft hij kennis kunnen opdoen over de economische ontwikkelingen in Noord-Korea, en over de kansen hierbij voor het Nederlandse bedrijfsleven.Paul hij heeft een achtergrond in de Informatie Technologie en de Culturele Antropologie. Samen met Professor Erran Carmel schreef hij het handboek: “Offshoring Information Technology – Sourcing and Outsourcing to a Global Workforce” (Cambridge University Press). Klanten van Paul laten in een groot aantal landen hun softwareprojecten uitvoeren, met name in Oost-Europa en Azië (zoals in India of China). Al aan het eind van de jaren kreeg negentig kreeg Paul contacten met IT-dienstverleners uit Noord-Korea.Noord-Korea kent lage loonkosten, heeft hoogopgeleide medewerkers en is zich steeds meer aan het openen voor buitenlandse bedrijven. Paul geeft hier aandacht aan, onder andere via radio en TV, en hij organiseert regelmatig handelsmissies naar Pyongyang, voor deelnemers uit verschillende sectoren (zoals kledingproductie, landbouw, toerisme, animatie, assemblage, mineralen en IT).

drs. Paul Tjia boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Paul Tjia.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Paul Tjia, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Paul Tjia en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Paul Tjia mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Paul Tjia.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Paul Tjia. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Paul Tjia checken, een gratis optie plaatsen op drs. Paul Tjia en de boeking(en) van drs. Paul Tjia voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Paul Tjia, BOEKINGSBUREAU drs. Paul Tjia, BOEKINGSBURO drs. Paul Tjia, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Paul Tjia, ENTERTAINMENTBURO drs. Paul Tjia, ARTIESTENBUREAU drs. Paul Tjia, BOEKINGSKANTOOR drs. Paul Tjia, IMPRESARIAAT drs. Paul Tjia, MUZIEKBURO drs. Paul Tjia, MUZIEKBUREAU drs. Paul Tjia, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Paul Tjia, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Paul Tjia, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Paul Tjia.

 

Offerte drs. Paul Tjia aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag