Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Birsen Basar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Birsen Basar boeken?

Birsen Basar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Birsen Basar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Birsen Basar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Birsen Basar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Birsen Basar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Birsen Basar

Turkse jonge vrouw met autisme heeft een boek geschreven!

‘Alleen jij, mijn leven met autisme’ is de autobiografie van de Turkse-Nederlandse Birsen Basar. Zij is een normaal begaafde jongvolwassene die pas twee jaar geleden de diagnose klassiek autisme kreeg. In dezelfde tijd rondde zij na jaren van problemen haar HBO-opleiding af. In het boek beschrijft Birsen op heel concrete en directe wijze haar ervaringen in het middelbaar en hoger onderwijs, stage en werk. Omdat zij vanwege haar autisme vanaf haar jongste jaren moeilijk sociale contacten kon maken, had zij tijdens haar opleiding de grootste moeite met groepswerk en projectwerk. Klasgenoten maar ook docenten begrepen niet waar haar problemen vandaan kwamen. Dit onbegrip isoleerde haar nog verder. Als Turkse heeft zij in haar privéleven te maken met een sterke familiecultuur die de nadruk legt op een gemakkelijke omgang en veel sociale contacten onderling. Ook in die omgeving miste Birsen door haar gedrag de aansluiting.

Door de afwijzing op school en in de familie heeft ze zich altijd eenzaam gevoeld. Zij weet alleen haar ouders nog achter zich. Het boek valt op door de vaak laconieke toon waarin Birsen allerlei gebeurtenissen beschrijft. Zoals toen zij op de gebruikelijke Turkse manier in contact werd gebracht met een jongen. De beschrijving die ze geeft van het verloop van de kennismaking en de oplossing die zij uiteindelijk kiest om een einde te maken aan het martelende wachten op een gebaar van interesse van de kant van de jongen, is prachtig en als het niet zo dieptragisch zou zijn, kan je er zelfs om lachen. Haar boek beschrijft beeldend de dagelijkse strijd van een jong autistisch mens om zich staande te houden in een school- en leefwereld waar ze voortdurend beoordeeld wordt op de sociale vaardigheden, die ze door haar aandoening niet bezit. Het boek zal op 2 april 2010 worden uitgebracht in Nederland en België door Uitgeverij Pica.

Birsen is samen met haar moeder op 5 april 2009 te zien geweest in een programma van de Nederlandse Moslim Omroep, dat speciaal ging over autisme. De opname kan besteld worden op de site van de NMO. Op 26 september 2009 is ze in een filmpje van 10 minuten te zien geweest in het programma Vals Plat van de NPS. Beide uitzendingen vallen te bekijken via uitzending gemist. In juni 2009 heeft Birsen deelgenomen aan het radioprogramma ‘Dichtbij Nederland’.

Sinds een jaar werkt Birsen bij de gemeente Breda als medewerker subsidiebeheer. ’s Avonds studeert ze Frans. Ze speelt dwarsfluit en schrijft gedichten. Naast dit drukke bestaan is ze actief om de belangen van autistische jongvolwassenen, en speciaal die van allochtonen onder hen, onder de aandacht te brengen van hulpverlening en de overheid. Ze zet zich in om in Breda een autisme informatiecentrum op te zetten en lobbiet hiervoor bij de raadsleden. Ze heeft contact gemaakt met allerlei organisaties in Nederland om na te gaan wat ze doen aan autisme en allochtonen. Met de Nederlandse Vereniging van Autisme zet een werkgroep op over autisme en allochtonen. Birsen zou graag in de toekomst haar boeken uitbrengen, een stichting voor allochtone mensen met een beperking oprichten en als ervaringsdeskundige lezingen en voorlichtingen geven in Nederland en Turkije.

 

Birsen Basar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Birsen Basar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Birsen Basar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Birsen Basar en de eventuele overige kosten om een optreden van Birsen Basar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Birsen Basar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Birsen Basar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Birsen Basar checken, een gratis optie plaatsen op Birsen Basar en de boeking(en) van Birsen Basar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Birsen Basar, BOEKINGSBUREAU Birsen Basar, BOEKINGSBURO Birsen Basar, ENTERTAINMENTBUREAU Birsen Basar, ENTERTAINMENTBURO Birsen Basar, ARTIESTENBUREAU Birsen Basar, BOEKINGSKANTOOR Birsen Basar, IMPRESARIAAT Birsen Basar, MUZIEKBURO Birsen Basar, MUZIEKBUREAU Birsen Basar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Birsen Basar, ARTIESTENBOEKINGSBURO Birsen Basar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Birsen Basar.

 

Offerte Birsen Basar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag