Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Aart van Wijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aart van Wijk boeken?

Aart van Wijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aart van Wijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aart van Wijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aart van Wijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aart van Wijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aart van Wijk

Geestelijk trendwatcher en innovator voor bedrijven en organisaties

De maatschappij kent chaos en onzekerheid. Er is geen houvast. In de geestelijke wereld zijn echter talloze trends te bespeuren die aan zakelijke en maatschappelijke beslissers een cruciaal voordeel kunnen geven.

Wilt u weten hoe uw (potentiële) klanten werkelijk denken?

Wilt u uw visie en strategie afstemmen op trends in de maatschappij?

Zoekt u commercieel interessante informatie om uw beslissingen op te funderen?

Het motto van Aart luidt: …”Wie de geest kent, heeft de toekomst in handen”.

Aart geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

(1) Geestelijke trends de tijdgeest

(2) Visie leiderschap

(3) Geestelijke groei verdieping

“…Aart prikkelt en betrekt zijn publiek, wat leidt tot inspirerende discussies en nieuwe gezichten en/of standpunten…Ik beveel Aart van harte aan als spreker…”

“…Aart van Wijk toont zich een geoefend spreker die met aandachtige en duidelijke bewoordingen op een speelse manier in woord en gebaar de volle aandacht van de aanwezigen bij zich weet te houden…”

Aart is grensverleggend, professioneel, prikkelend, een veranderaar pur sang, openhartig, diepgaand, integer, analytisch én empathisch, respectvol, eigen (zinnig), een vrije geest, betrokken en levenslustig.

Aart van Wijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aart van Wijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aart van Wijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aart van Wijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Aart van Wijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aart van Wijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aart van Wijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aart van Wijk checken, een gratis optie plaatsen op Aart van Wijk en de boeking(en) van Aart van Wijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aart van Wijk, BOEKINGSBUREAU Aart van Wijk, BOEKINGSBURO Aart van Wijk, ENTERTAINMENTBUREAU Aart van Wijk, ENTERTAINMENTBURO Aart van Wijk, ARTIESTENBUREAU Aart van Wijk, BOEKINGSKANTOOR Aart van Wijk, IMPRESARIAAT Aart van Wijk, MUZIEKBURO Aart van Wijk, MUZIEKBUREAU Aart van Wijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aart van Wijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aart van Wijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aart van Wijk.

 

Offerte Aart van Wijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag