Eigenschappen dr. Eize Wielinga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Eize Wielinga boeken?

dr. Eize Wielinga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Eize Wielinga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Eize Wielinga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Eize Wielinga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Eize Wielinga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Eize Wielinga

Op consult bij dr. Eize Wielinga uit ‘AVRO’s Missers’

Eize Wielinga is een energieke en geestige arts die ronduit voor zijn mening uitkomt. Hij is al lang in de media actief. Als “radiodokter” bij BNR nieuwsradio en als vaste commentator bij “Ochtendspits” bespreekt hij nieuws, trends en ontwikkelingen uit de gezondheidszorg. Het grote publiek kent hem vooral uit het televisieprogramma “Missers!”.

Hij is in staat om onderwerpen uit de zorg begrijpelijk en inzichtelijk uit te leggen.

Als KNO-arts verbonden aan het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp staat hij middenin de dagelijkse praktijk. Hieraan ontleent hij kennis en voorbeelden die hij transponeert naar bedrijfsmatige situaties op velerlei gebied. Zijn bestuurservaring, o.a. als voorzitter van de medische staf,  heeft hem inzicht gegeven in de vele facetten en perikelen van leiderschap in ingewikkelde organisaties en de daarbij behorende management vraagstukken.

Als lid van de werkgroep “Safe Surgery Saves Lives” van de Wereldgezondheidsorganisatie te Genève is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van procedures voor het functioneren van operatie teams wereldwijd. De complexe werkomgeving van een operatiekamer leent zich goed als voorbeeld voor de wetmatigheden van teambuilding en de interactie van hoogopgeleide professionals binnen teams.

De missie van Eize Wielinga is emancipatie van de patiënt te bevorderen. In dat proces heeft de patiënt zelf ook een verantwoordelijkheid, als manager van zijn eigen gezondheid. Om hem hierin te steunen en zijn positie te versterken heeft hij een boek geschreven: ”Hoe overleef je de dokter”, dat in korte tijd een bestseller werd. De patiënt als goed geïnformeerde gesprekspartner die zich pro-actief en weerbaar opstelt heeft grotere kans op een goede zorg. Ook verstandig gebruik van Internet hoort daarbij en hiervoor worden vele aanwijzingen  en tips gegeven.

In de lijst meest frequente televisie sprekers van 2010 die in de NRC gepubliceerd werd, staat Eize Wielinga als enige arts in de top-100 en nummer 1 in de medische en zorgsector.

NRC 10 december 2010:

“Hij ontleent daarbij zijn gezag vooral aan het vermogen om in heldere en genuanceerde bewoordingen uitleg te geven en zorg weg te nemen”.

dr. Eize Wielinga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Eize Wielinga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Eize Wielinga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Eize Wielinga en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Eize Wielinga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Eize Wielinga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Eize Wielinga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Eize Wielinga checken, een gratis optie plaatsen op dr. Eize Wielinga en de boeking(en) van dr. Eize Wielinga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Eize Wielinga, BOEKINGSBUREAU dr. Eize Wielinga, BOEKINGSBURO dr. Eize Wielinga, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Eize Wielinga, ENTERTAINMENTBURO dr. Eize Wielinga, ARTIESTENBUREAU dr. Eize Wielinga, BOEKINGSKANTOOR dr. Eize Wielinga, IMPRESARIAAT dr. Eize Wielinga, MUZIEKBURO dr. Eize Wielinga, MUZIEKBUREAU dr. Eize Wielinga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Eize Wielinga, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Eize Wielinga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Eize Wielinga.

Offerte dr. Eize Wielinga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag