Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Nienke Meijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Nienke Meijer boeken?

drs. Nienke Meijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Nienke Meijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Nienke Meijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Nienke Meijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Nienke Meijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Nienke Meijer

Voorzitter College van Bestuur Fontys Hogescholen, Topvrouw van het jaar 2014, Directie Wegener NV
Nienke Meijer is een bevlogen bestuurder met ervaring in zowel  de publieke als private sector. Nienke is haar gehele loopbaan actief op het gebied van innovaties, revitalisering, cultuur en toekomst strategie. Met name de ontwikkelingen in de technologie, de impact op de samenleving en de consequenties in diverse sectoren (media, onderwijs, smart industry) hebben haar speciale aandacht.Na haar studie psychologie aan de Universiteit Utrecht en diverse postdoctorale opleidingen in communicatie en media heeft Nienke Meijer verschillende executive courses op het gebied van strategie, marketing en governance gedaan bij Insead. Na een twintig jarige carrière in de uitgeverij wereld heeft Nienke in 2009 de inspirerende overstap gemaakt naar het hoger onderwijs. Daarnaast vervult zij diverse toezichthoudende functies.Nienke Meijer spreekt regelmatig over de snel veranderende samenleving en de invloed hiervan op de arbeidsmarkt en het onderwijs. Hierbij is een centraal onderwerp de digitalisering van het onderwijs en hoe dit succesvol moet verlopen. Ook spreekt zij bevlogen over het belang van diversiteit voor organisaties vanuit het perspectief van het innovatief vermogen van de economie. Thema’s als ondernemerschap, innovatie, talentontwikkeling en technologie staan regelmatig op haar repertoire. Nienke weet op een persoonlijke en humoristische wijze interactie met haar publiek te creëren, maar biedt ook een praktisch toekomstperspectief op de vragen die u bezighouden.

drs. Nienke Meijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Nienke Meijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Nienke Meijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Nienke Meijer en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Nienke Meijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Nienke Meijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Nienke Meijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Nienke Meijer checken, een gratis optie plaatsen op drs. Nienke Meijer en de boeking(en) van drs. Nienke Meijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Nienke Meijer, BOEKINGSBUREAU drs. Nienke Meijer, BOEKINGSBURO drs. Nienke Meijer, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Nienke Meijer, ENTERTAINMENTBURO drs. Nienke Meijer, ARTIESTENBUREAU drs. Nienke Meijer, BOEKINGSKANTOOR drs. Nienke Meijer, IMPRESARIAAT drs. Nienke Meijer, MUZIEKBURO drs. Nienke Meijer, MUZIEKBUREAU drs. Nienke Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Nienke Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Nienke Meijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Nienke Meijer.

 

Offerte drs. Nienke Meijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag