Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Pierre Spaninks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Pierre Spaninks boeken?

drs. Pierre Spaninks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Pierre Spaninks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Pierre Spaninks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Pierre Spaninks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Pierre Spaninks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Pierre Spaninks

Expert op het gebied van The New Workforce
Om waarde te creëren hoeft u geen grote organisatie op te tuigen. Personeel in dienst nemen is ook nergens voor nodig. Succesvolle netwerken van zelfstandige professionals bewijzen dat het beter en goedkoper kan, en dat het daar nog leuker van wordt ook. Steeds meer bedrijven en instellingen doen hun voordeel met de opkomst van The New Workforce.Wat kunt ú leren van deze vernieuwers? Hoe vindt u aansluiting bij deze economische en maatschappelijke voorhoede? Hoe benut u de kracht van The New Workforce om ook úw klanten beter te bedienen? Pierre Spaninks doet onderzoek naar zelfstandige professionals en de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daar adviseert, spreekt en schrijft hij over. Hij publiceert o.a. in Quote, Managementboek Magazine, Sprout en TPO Magazine, en is elke zaterdag te horen op BNR Nieuwsradio. Pierre heeft meerdere boeken op zijn naam, waaronder ZZP’ers: marktvernieuwers of marktverziekers? WAT VOOR WIE?Voor opdrachtgevers: Leer van Pierre Spaninks hoe u de juiste zelfstandige professionals aan uw organisatie verbindt. Hoe u optimaal profiteert van hun motivatie, hun expertise, hun ervaring en hun netwerk. Zonder dat de fiscus uw arbeidsrelatie als een verkapt dienstverband kwalificeert en u het risico loopt op naheffingen en boetes.Voor zelfstandige professionals: Leer van Pierre Spaninks hoe u samenwerkt met andere ondernemende professionals om de interessantste opdrachten binnen te halen. Van opdrachtgevers die uw inbreng op waarde schatten. Zodat u zich volledig kunt ontplooien. En u zich geen zorgen meer hoeft te maken om uw inkomen en uw sociale zekerheid.Voor beleidsmakers en -uitvoerders: Leer van Pierre Spaninks wat de statistieken u niet vertellen. Bijvoorbeeld wie die zelfstandigen zonder personeel nou écht zijn. Wat hen drijft, waar ze naartoe op weg zijn, wat ze tegenkomen, hoe ze dat overwinnen. En wat ze nodig hebben om zich te kunnen ontplooien als ondernemende professionals.Voor de media: Leer van Pierre Spaninks wat de opkomst van The New Workforce betekent voor economie en samenleving. Op welke bronnen uw redactie kan vertrouwen voor feiten in plaats van meningen over zelfstandigen met en zonder personeel, over flexwerkers, en over de markt waarop zij opereren. Zodat u uw doelgroep kunt informeren als geen ander.

drs. Pierre Spaninks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Pierre Spaninks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Pierre Spaninks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Pierre Spaninks en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Pierre Spaninks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Pierre Spaninks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Pierre Spaninks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Pierre Spaninks checken, een gratis optie plaatsen op drs. Pierre Spaninks en de boeking(en) van drs. Pierre Spaninks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Pierre Spaninks, BOEKINGSBUREAU drs. Pierre Spaninks, BOEKINGSBURO drs. Pierre Spaninks, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Pierre Spaninks, ENTERTAINMENTBURO drs. Pierre Spaninks, ARTIESTENBUREAU drs. Pierre Spaninks, BOEKINGSKANTOOR drs. Pierre Spaninks, IMPRESARIAAT drs. Pierre Spaninks, MUZIEKBURO drs. Pierre Spaninks, MUZIEKBUREAU drs. Pierre Spaninks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Pierre Spaninks, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Pierre Spaninks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Pierre Spaninks.

 

Offerte drs. Pierre Spaninks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag