Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Judith Smits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Judith Smits boeken?

drs. Judith Smits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Judith Smits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Judith Smits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Judith Smits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Judith Smits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Judith Smits

Verdubbel jouw verkoop, binnen zes maanden!
Drs. Judith Smits (1978) is ondernemer en dé nieuwe salesgoeroe van Nederland. Wil je weten hoe je nieuwe klanten krijgt en je jouw verkoop binnen zes maanden verdubbelt?Judith heeft, op basis van haar eigen ervaringen en die van haar klanten, een succesmethode ontwikkeld: de Blue Orange formule®. ‘Blue’ staat voor skills en ‘Orange’ voor mindset. Deze combinatie zorgt voor gegarandeerd succes. Door een positieve instelling en een set aan skills, zullen de verkoopresultaten vermenigvuldigen. Haar motto: ‘Ik geloof vurig in de kracht van enthousiasme als basis. Deze positieve mindset zorgt met de juiste aanpak tot resultaat. En dit zorgt niet alleen voor een big smile bij de klant, maar ook bij jou!’Tijdens haar sessies geeft Judith concrete voorbeelden en salestips uit de praktijk. Omdat ze écht werken! De luisteraar past ze meteen, à la minute, toe. Door haar enthousiasme, durf en flair motiveertze het publiek en zet aan tot actie. Ze stimuleert hen om anders te denken. Na haar presentatie zie je kansen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Je kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Judith past zelf toe waar ze over spreekt. Zij laat zien dat sales een kwestie is van ‘doen’: ‘Wees niet bang om fouten te maken; je leert onderweg en wordt steeds beter.’ Enkele reacties op presentaties van Judith:-‘Het was een hele interessante avond! Wat mij vooral aansprak is dat als je goed in je vel zit, je straalt en dat dan het netwerken vanzelf gaat. Dat goede gevoel kon ik de hele avond goed vasthouden en daardoor ontstonden er leuke contacten.’-‘Je hebt een inspirerend verhaal. Hoopgevend vond ik dat ook jij het acquireren hebt moeten leren (en dat het dus geen kwestie is van natuurtalent).’- ‘Je enthousiasme werkt erg aanstekelijk!’Judith is mede-eigenaar van het bedrijf Blue Orange Company. Ze activeert en motiveert met succes ondernemers en commerciële medewerkers in het verkoopproces. Dit doet ze op de werkvloer, zodat ze direct nieuwe klanten krijgen. Ze is Blue Orange Company gestart nadat ze binnen mum van tijd het grootste netwerk van advocatenkantoren in Nederland heeft opgezet. Zonder moeite. Dat ging haar zo makkelijk af dat steeds meer mensen aan haar vroegen: ‘Judith, hoe doe je dat? Dat wil ik ook! Leer me het!’Ze heeft twee studies afgerond: HBO Commerciële Economie en de universitaire studie Communicatiewetenschap. Judith heeft vele jaren ervaring in het werven van nieuwe klanten voor bedrijven. Haar carrière is gestart bij Heineken. Daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werven en aantrekken van nieuwe klanten in diverse branches, bij start-ups, MKB-bedrijven en maatschappelijk betrokken ondernemingen. Dit voorjaar verschijnt haar boek. 

drs. Judith Smits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Judith Smits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Judith Smits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Judith Smits en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Judith Smits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Judith Smits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Judith Smits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Judith Smits checken, een gratis optie plaatsen op drs. Judith Smits en de boeking(en) van drs. Judith Smits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Judith Smits, BOEKINGSBUREAU drs. Judith Smits, BOEKINGSBURO drs. Judith Smits, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Judith Smits, ENTERTAINMENTBURO drs. Judith Smits, ARTIESTENBUREAU drs. Judith Smits, BOEKINGSKANTOOR drs. Judith Smits, IMPRESARIAAT drs. Judith Smits, MUZIEKBURO drs. Judith Smits, MUZIEKBUREAU drs. Judith Smits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Judith Smits, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Judith Smits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Judith Smits.

 

Offerte drs. Judith Smits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag