Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eddy Terstall boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eddy Terstall boeken?

Eddy Terstall boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Terstall.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eddy Terstall.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eddy Terstall ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eddy Terstall plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eddy Terstall

Filmregisseur

Eddy Terstall is filmregisseur. Hij maakte 9 speelfilms waarvan Hufters en Hofdames (1996) Rent-a-Friend (2000) en Simon (2004) de bekendste zijn. Met Simon won Terstall 4 gouden kalveren. In oktober 2008 komt zijn nieuwe film Vox Populi uit, een politieke comedy over Tweede Kamerverkiezingen.

Terstall heeft politicologie gestudeerd en is actief lid van de PvdA waar hij te boek staat als een liberaal. Tegen de term “rechtse PvdA’er” maakt hij bezwaar. De thematiek waar hij zich mee bezig houdt; vrijheid van meningsuiting, en bescherming van secularisme en persoonlijke vrijheid noemt hij juist “progressieve thema’s”.

Terstall adviseert een aantal beleidsmakers. Van ministers tot gemeenteraadsleden en publiceert regelmatig opiniestukken over integratie in o.a. de Volkskrant en het Parool. Zijn opiniestuk ‘Het multiculturele drama in de PvdA’, dat verscheen in Vrij Nederland in mei 2007, deed veel stof opwaaien.

Met zijn films reist Terstall de wereld rond. Van Azië tot Zuid Amerika. Van Afrika tot en met de Arabische wereld.

De film behandelen vrijzinnige thema’s als Euthanasie en het homohuwelijk. Onderwerpen die in traditionelere landen controversieel zijn. Terstall praat daar dan in die landen over met pers, publiek en studenten.

Eddy Terstall spreekt over deze ervaringen, maar vooral ook over films maken; Het denkproces, het groepsproces. Het people managementelement dat daar mee gepaard gaat en de coördinatie tussen de verschillende disciplines die samen het eindresultaat bepalen.

Samen werkend aan het eindresultaat met de regisseur als bewaker van het idee. Als de man die het eindpunt voor ogen moet hebben. Spelend met alle variabelen.

Hij spreekt over grip op de materie, over samen werken met mensen. En over hoe dat vaak één op één loopt met management in andere segmenten van de maatschappij, zoals het bedrijfsleven of het landsbestuur.

Aan de hand van fragmenten uit zijn films en de bijbehorende anekdotes vertelt Terstall over zijn vak en hoe hij steeds zijn doel, een goede film, probeert te verwezenlijken.

Eddy Terstall boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eddy Terstall.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eddy Terstall, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eddy Terstall en de eventuele overige kosten om een optreden van Eddy Terstall mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eddy Terstall.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eddy Terstall. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eddy Terstall checken, een gratis optie plaatsen op Eddy Terstall en de boeking(en) van Eddy Terstall voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eddy Terstall, BOEKINGSBUREAU Eddy Terstall, BOEKINGSBURO Eddy Terstall, ENTERTAINMENTBUREAU Eddy Terstall, ENTERTAINMENTBURO Eddy Terstall, ARTIESTENBUREAU Eddy Terstall, BOEKINGSKANTOOR Eddy Terstall, IMPRESARIAAT Eddy Terstall, MUZIEKBURO Eddy Terstall, MUZIEKBUREAU Eddy Terstall, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eddy Terstall, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eddy Terstall, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eddy Terstall.

 

Offerte Eddy Terstall aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag