RVB boeken

Eigenschappen Raymond van Barneveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Raymond van Barneveld boeken?

Raymond van Barneveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Raymond van Barneveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Raymond van Barneveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Raymond van Barneveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Raymond van Barneveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (Den Haag, 1967) is Nederlands meest succesvolle darter aller tijden. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 ´wereldtitels´ op zijn naam staan. Van gewone volksjongen tot nationale superheld. Door het winnen van deze titel, en de daaraan gekoppelde media-aandacht, kan Raymond, als eerste continentaal Europese speler, vanaf dit moment als professioneel dartsspeler door het leven gaan. ´The Embassy´ wordt een begrip in Nederland en als Raymond in ´99 opnieuw wint, breekt de gekte rond zijn persoon in nog heviger mate los. Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zien de finale op tv, Raymond wordt ereburger van Den Haag en hij ontvangt uit handen van Hare Majesteit Koningin Beatrix een ridderorde. Als Raymond medio ’99 zijn enkel blesseert, breken er spannende tijden aan. Is Raymond op tijd fit voor het WK in Zuid Afrika? Ook hier toont Raymond zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Op de dag van vertrek wordt het gips van zijn been gehaald en reist Raymond met de Nederlandse selectie naar Durban. Twee dagen later prolongeert hij de titel waar het twee jaar eerder allemaal mee begon. Over karakter gesproken!. Raymond van Barneveld is nog steeds regerend wereldkampioen darts. In oktober 2001 zal hij deze titel verdedigen in Maleisië. Buiten het spelen van toernooien vult Raymond zijn agenda met het geven van dartsdemonstraties op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en bij diverse andere gelegenheden. Ook geeft Raymond masterclasses en clinics, waar op een interactieve manier het bedrijfsleven en topsport met elkaar in verband worden gebracht. Al vanaf het begin van zijn dartscarrière blijkt Raymond over een uitzonderlijk talent te beschikken. Dit talent brengt hem in 1991 voor de eerste maal naar ´The Embassy´, het Mekka voor elke dartsspeler. Verliest hij in ´91 nog in de eerste ronde, in ´93 bereikt Raymond de laatste 16 en in ´95 is hij als runner up dicht bij de overwinning. Deze tweede plaats is voor Raymond het moment dat hij het zeker weet. Hij zal die titel gaan winnen!. In ´97 begint Raymond aan een ongekende zegereeks. In nog geen half jaar tijd wint hij de officiële wereldtitel in Perth (Australië), het WK koppels (met Roland Scholten)bij de PDC en in januari ´98 The Embassy World Professional Darts Championships. Raymond´s naam is definitief gevestigd.

Dartclinic
Raymond van Barneveld is te boeken voor een 2 uur durende dartclinic tijdens uw evenement. Tijdens een Clinic krijgen de bezoekers aanwijzingen en tips  en zal er een kijkje gegeven worden in de dartsport. Uiteraard zal Raymond een pijltje mee gooien en zullen bezoekers met hem op de foto kunnen gaan. De Clinics kunnen worden uitgebreid met een extra uur, een Mastercaller, dartbaan/dartbanen en een aandenken voor de gasten etc. Speciale wensen zijn bespreekbaar.
Een clinic is uitermate geschikt als toevoeging aan uw bedrijfsfeest,  open dag,  jubileumfeest, relatie dag, beurzen etc.

The RVB Experience ‘Meet the Legend’
Deze zeer exclusieve Clinic is beschikbaar voor groepen tot 12 personen in het trainigscomplex van Raymond van Barneveld in Den Haag. In dit ‘museum’ zijn alle grote titels aanwezig en is de geschiedenis van 35 jaar Raymond van Barneveld samengebracht. Van een telegram van het Koningshuis en Koninklijke onderscheiding tot de gewonnen Lakeside Wereldbeker en vele andere grote trofeeën, foto’s en shirts en een videostream van de legendarische gewonnen WK Finale van 2007 tegen Phil Taylor.

Tijdens deze 2 uur durende clinic in de meest intieme setting zullende gasten veel aandacht krijgen en veel anekdotes te horen krijgen. Uiteraard zal men ook zelf aan de bak moeten om een pijltje te gooien tegen elkaar en Raymond van Barneveld. Uw gasten zullen met champagne worden ontvangen en gedurende het verblijf worden voorzien van diverse drankjes en hapjes. Na afloop krijgen alle gasten een goodie bag mee naar huis (met o.a. fligts, T-shirt, boek en fotokaart*) en uiteraard mag een foto met de Wereldbeker niet ontbreken. Daarnaast ontvangt de contactpersoon van de groep een gesigneerd en ingelijst wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld als aandenken.

Raymond van Barneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Raymond van Barneveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Raymond van Barneveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Raymond van Barneveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Raymond van Barneveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Raymond van Barneveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Raymond van Barneveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Raymond van Barneveld checken, een gratis optie plaatsen op Raymond van Barneveld en de boeking(en) van Raymond van Barneveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Raymond van Barneveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag