Arnold vanderlyde boeken

Eigenschappen Arnold Vanderlyde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arnold Vanderlyde boeken?

Arnold Vanderlyde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnold Vanderlyde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arnold Vanderlyde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arnold Vanderlyde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arnold Vanderlyde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arnold Vanderlyde

Extra informatie Arnold Vanderlyde

Biografie Arnold Vanderlyde

Als voormalig profbokser heeft Arnold Vanderlyde 233 officiële overwinningen uit 254 gevechten in de boeken staan. De succesvolle zwaargewicht zette in 1992 een punt achter zijn sportieve carrière en stapte het zakenleven in, waar hij niet minder succesvol is. Zijn uitstraling en ruime ervaring met alle aspecten die bepalen of je wel of niet succesvol bent in je leven en je werk, maken dat bedrijven Vanderlyde graag inhuren als spreker of presentator.

Arnold heeft van zijn talenten als spreker zijn vak gemaakt. Hij bouwde een professioneel team om zich heen en zette in 1992 Vanderlyde Sport & Business op de kaart, gevestigd in Breda. De onderneming is gespecialiseerd in presentaties, workshops en sportclinics. Daarnaast kunnen bedrijven de voormalige bokser inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Wilt u Arnold Vanderlyde inhuren als spreker?

Arnold Vanderlyde (1963) ging op vijftienjarige leeftijd trainen in een lokale boksschool. Zeven jaar lang werkte hij samen met trainer Jan Derhaag, die zijn talenten op waarde wist te schatten en hem klaarstoomde voor het grote werk. Als amateurbokser nam Arnold drie keer deel aan de Olympische Spelen – in 1984, 1988 en 1992. In alle gevallen haalde hij de bronzen medaille.

Vanderlyde heeft drie Europese en acht Nederlandse kampioenschappen op zijn naam staan. Een wereldtitel werd in de weg gezeten door de Cubaanse bokser Félix Savón, met wie hij zeven keer in de ring stond maar niet één overwinning wist te boeken. In 1991 werd Vanderlyde samen met schoonspringer Edwin Jongejans verkozen tot Sportman van het jaar.

Een spreker inhuren die succes uitstraalt

Als u een spreker wilt inhuren die succes letterlijk uitstraalt, dan moet u Arnold Vanderlyde zéker boeken. Hij put uit zijn eigen ervaringen als sport- en zakenman en neemt de gasten van uw bijeenkomst op een aanstekelijke manier mee in inspirerende succesverhalen. De oud-bokser schittert niet alleen als spreker of presentator, maar ook tijdens clinics en demonstraties.

Buiten de ring was Vanderlyde meerdere keren te zien als presentator voor de World Boxing Council, tijdens gevechten die werden uitgezonden door RTL 7. Hij verscheen in een reclamespotje van Dove en nam eind negentiger jaren namens zijn gemeente Heerlen deel aan Spel Zonder Grenzen, waar hij zich ook van zijn zachte kanten liet zien. In zijn boek, Fighting for Success!, verschenen in 2009, beschrijft Vanderlyde wat een winnaarsmentaliteit is en legt hij mooie verbanden tussen topsport en werk.

Arnold Vanderlyde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arnold Vanderlyde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arnold Vanderlyde en de eventuele overige kosten om een optreden van Arnold Vanderlyde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arnold Vanderlyde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Arnold Vanderlyde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag