Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Arnold Vanderlyde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arnold Vanderlyde boeken?

Arnold Vanderlyde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnold Vanderlyde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arnold Vanderlyde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arnold Vanderlyde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arnold Vanderlyde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arnold Vanderlyde

Extra informatie Arnold Vanderlyde

Europees kampioen boksen en Olympisch winnaar

Arnold Vanderlyde says: let the game begin! Als drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar heeft Arnold Vanderlyde, dankzij zijn winnaarsmentaliteit, met succes de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ook hier bokst hij zichzelf weer naar de top. Sport is nog steeds een belangrijke rode draad door zijn carrière. Hij heeft dan ook een opleiding sportmanagement gevolgd.

Tegenwoordig presenteert hij motivatieprogramma’s bij bedrijven en instellingen. Zijn uitgangspunt om tot succesvolle resultaten te komen is de optimale balans tussen mentaal en fysiek. Succes heeft hij ook met zijn goed verzorgde uiterlijk wat hem al eens de titel best geklede man van Nederland opleverde. Ook werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Een man die met zijn succesformule op vele terreinen scoort. Arnold Vanderlyde heeft middels vele optredens voor diverse bedrijven een ruime ervaring opgebouwd als spreker op het gebied van presentaties, motivatietrainingen en voordrachten. De speeches van Arnold Vanderlyde kunnen aangepast worden aan de doelstellingen van de opdrachtgever. Seminairs

Topspreker Arnold Vanderlyde beschikt over een schat aan ervaring, dankzij zijn succesvolle sportbestaan. Zijn seminairs inspireren door topsport, actualiteit en de opmerkelijke overeenkomsten tussen topsport en business.

Workshop Fighting for Success

Fighting for Success is een Body Mind-Workshop voor organisaties die toe zijn aan een frisse wind. Helemaal toegesneden op de praktijk, op basis van een heldere visie. Kernwoorden: interactieve communicatie, persoonlijke ontwikkeling, totale integratie van theorie, praktijk en ontspanning.

Boxing for Business

Pittig trainen zonder overdrijven. Zet uw zintuigen weer op scherp door lekker te bewegen en zoek de balans tussen lichaam en geest. Thema’s die aan de orde komen zijn: teambuilding, zelfvertrouwen, samenwerking, reactievermogen en boxing aerobics.

Arnold Vanderlyde geeft naast zijn drukke werkzaamheden ook diverse boksclinics, variërend van een introductietraining tot een trainingsdag.

Arnold Vanderlyde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arnold Vanderlyde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arnold Vanderlyde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arnold Vanderlyde en de eventuele overige kosten om een optreden van Arnold Vanderlyde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arnold Vanderlyde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arnold Vanderlyde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arnold Vanderlyde checken, een gratis optie plaatsen op Arnold Vanderlyde en de boeking(en) van Arnold Vanderlyde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arnold Vanderlyde, BOEKINGSBUREAU Arnold Vanderlyde, BOEKINGSBURO Arnold Vanderlyde, ENTERTAINMENTBUREAU Arnold Vanderlyde, ENTERTAINMENTBURO Arnold Vanderlyde, ARTIESTENBUREAU Arnold Vanderlyde, BOEKINGSKANTOOR Arnold Vanderlyde, IMPRESARIAAT Arnold Vanderlyde, MUZIEKBURO Arnold Vanderlyde, MUZIEKBUREAU Arnold Vanderlyde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arnold Vanderlyde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arnold Vanderlyde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arnold Vanderlyde.

Offerte Arnold Vanderlyde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag