Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Celine van Gerner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Celine van Gerner boeken?

Celine van Gerner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Celine van Gerner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Celine van Gerner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Celine van Gerner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Celine van Gerner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Celine van Gerner

Extra informatie Celine van Gerner

Celine van Gerner boeken als spreker
Turnster

Vanaf 2010 behoort Céline van Gerner tot de internationale top bij het turnen. In 2012 wordt Céline 12de op de meerkamp tijdens de Olympisch Spelen. Deze prestatie maakt van Céline één van de de beste Nederlandse turnsters.
Inzetbaarheid

Céline van Gerner is inzetbaar voor demonstraties en turnclinics. Daarnaast geeft ze spectaculaire openingen en vertelt ze in interviewvorm over grenzen verleggen en presteren onder druk.
Biografie

Voor het grote publiek breekt Céline echt door tijdens de Olympische Spelen in Londen. Met een persoonlijk record en een nooit geëevenaarde prestatie door een Nederlandse turnster – twaalfde in de meerkampfinale – zijn de schijnwerpers op haar gericht. In de turnwereld zijn haar capaciteiten echter al langer bekend. Al sinds 2010 geldt ze als Nederlands beste turnster. Fraai is haar optreden bij het Wereldkampioenschap van 2010 in eigen land. Als debutant en jongste lid van Oranje zet ze met een finaleplaats in de meerkamp (19e) de beste Nederlandse prestatie neer. Op het EK in Birmingham pakt ze zelfs bijna een medaille op balk (4e). De opmars zet zich voort in 2011, met weer een meerkampfinale op het Wereldkampioenschap: 17e in Tokio. Het EK levert een zevende plaats op brug op. Ondertussen grijpt ze twee jaar achtereen het Nederlands kampioenschap en ontwikkelt ze zich bovendien tot specialist op het toestel brug. In 2012 schopt ze het tot de vijfde plaats op brug tijdens het EK in Brussel en wint ze enkele internationale Challenger Cup-wedstrijden. Deelname aan de Olympische Spelen is de beloning voor Céline, die al meermalen werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar in de gemeente Noordoostpolder en de provincie Flevoland. Haar Olympische succes smaakt zo goed dat Céline vastbesloten is er in 2016 in Rio de Janeiro weer bij te zijn.

Celine van Gerner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Celine van Gerner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Celine van Gerner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Celine van Gerner en de eventuele overige kosten om een optreden van Celine van Gerner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Celine van Gerner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Celine van Gerner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Celine van Gerner checken, een gratis optie plaatsen op Celine van Gerner en de boeking(en) van Celine van Gerner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Celine van Gerner, BOEKINGSBUREAU Celine van Gerner, BOEKINGSBURO Celine van Gerner, ENTERTAINMENTBUREAU Celine van Gerner, ENTERTAINMENTBURO Celine van Gerner, ARTIESTENBUREAU Celine van Gerner, BOEKINGSKANTOOR Celine van Gerner, IMPRESARIAAT Celine van Gerner, MUZIEKBURO Celine van Gerner, MUZIEKBUREAU Celine van Gerner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Celine van Gerner, ARTIESTENBOEKINGSBURO Celine van Gerner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Celine van Gerner.

 

Offerte Celine van Gerner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag