Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Arno Bremer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arno Bremer boeken?

Arno Bremer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arno Bremer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arno Bremer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arno Bremer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arno Bremer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arno Bremer

Arno Bremer boeken als spreker
Gastheer en presentator

Arno Bremer beschikt over een grote dosis ervaring in het presentatievak. Die ervaring heeft hij opgedaan tijdens de presentatie van diverse grote landelijke sportevenementen, als gastheer op meerdere bedrijfsfeesten en andere publieksevenementen, maar ook als veilingmeester tijdens verschillende goede doelen acties.
Inzetbaarheid

Arno Bremer heeft zichzelf een “eigen wijze” manier van presenteren aangemeten. Hij is veelzijdig en inzetbaar voor verschillende disciplines zoals zanger/entertainer, presentator/gastheer, tafelheer dagvoorzitter maar ook als veilingmeester. Met zijn energieke warme persoonlijkheid weet hij vele snaren te raken bij zijn publiek. De mogelijkheid tot het combineren van deze disciplines zorgen voor een unieke allround pakket. Arno is spontaan, adrem en kan goed in improviseren.
Biografie

Na zijn studie aan de middelbare hotelschool werkte Arno een korte tijd in het Correct Studio Café te Rotterdam, eerst in de functie van manager, maar al snel werd hij de vaste zanger/presentator/entertainer. Het entertainen en ondernemen trok en het zelfstandig ondernemen was een feit. Een album als zanger werd door CNR records gereleased. Arno kreeg de smaak van het enterainmentvak te pakken en ging zich toeleggen op het presenteren in combinatie met zingen. In deze hoedanigheid werkte hij zowel voor Radio en TV voor o.a. Endemol, Radio 10 Gold en Noordzee FM. Ook is hij regelmatig als voice over te horen in diverse RTV commercials. Voor diverse organisaties is Arno de vaste presentator voor sportevenementen als de NN Marathon Rotterdam, NN CPC loop alsmede de Leontien Ladies rides en Enecotour.

Vanaf 2011 is Arno ook het vaste gezicht in Thialf voor de presentatie in het KPN clubhuis.

Arno Bremer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arno Bremer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arno Bremer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arno Bremer en de eventuele overige kosten om een optreden van Arno Bremer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arno Bremer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arno Bremer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arno Bremer checken, een gratis optie plaatsen op Arno Bremer en de boeking(en) van Arno Bremer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arno Bremer, BOEKINGSBUREAU Arno Bremer, BOEKINGSBURO Arno Bremer, ENTERTAINMENTBUREAU Arno Bremer, ENTERTAINMENTBURO Arno Bremer, ARTIESTENBUREAU Arno Bremer, BOEKINGSKANTOOR Arno Bremer, IMPRESARIAAT Arno Bremer, MUZIEKBURO Arno Bremer, MUZIEKBUREAU Arno Bremer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arno Bremer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arno Bremer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arno Bremer.

 

Offerte Arno Bremer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag