Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ada Kok boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ada Kok boeken?

Ada Kok boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ada Kok.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ada Kok.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ada Kok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ada Kok plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ada Kok

Extra informatie Ada Kok

Ada Kok boeken als spreker
Voormalig zwemster

Ada Kok was in de jaren ’60 één van Nederlands beste zwemsters en sportsters. Ze won meerdere Olympische medailles waaronder Goud in 1968. De drievoudig sportvrouw van het Jaar was jarenlang in dienst bij het internationale zwemmerk Speedo.
Inzetbaarheid

Ada Kok is inzetbaar voor een lezing/presentatie over de volgende thema`s: doelen stellen, ambitie, ondernemerschap en samenwerken.
Biografie

Ada Kok behoort tot een van de beste sportvrouwen in Nederland. In de jaren zestig stond ze jarenlang aan de internationale top. In 1962 begon haar internationale opmars. Als 15-jarige won ze in Leipzig de Europese titel op de 100 meter vlinderslag en met de 4×100 wisselslag veroverde ze met Nederland het goud. Ongekende prestaties voor het jonge talent. Vanuit haar jeugd was haar zus van jongs af aan haar inspiratiebron. Samen zaten ze in het estafetteteam en behaalden vele overwinningen. Op de Olympische Spelen van 1964 in Tokio was de 17-jarige Ada Kok een outsider. Desondanks wist ze twee zilveren medailles te winnen. Vier jaar later bij de Olympische Spelen van Mexico was het wel raak! Zenuwachtig als ze was, wist ze op de 200 meter vlinderslag (destijds een nieuw nummer) alle concurrenten voor te blijven en werd ze Olympisch Kampioene. In haar sportieve carrière werd Ada Kok drie keer uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar en opgenomen in de International Swimming Hall of Fame. Na haar actieve carrière werkte Ada Kok jarenlang voor het internationale zwemmerk Speedo. Daarnaast is ze verbonden geweest aan Topsport Limburg als ambassadrice, en als consultant in het project Limburg – Bridge to London 2012. Verder was ze voorzitster van de Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers. Ada Kok is een enthousiaste en warme persoonlijkheid. Haar sportieve achtergrond gecombineerd met haar ervaring in het bedrijfsleven geven haar een platform om te vertellen over het bereiken van de wereldtop en het creëren van de voorwaarden om te kunnen presteren.

Ada Kok boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ada Kok.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ada Kok, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ada Kok en de eventuele overige kosten om een optreden van Ada Kok mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ada Kok.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ada Kok. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ada Kok checken, een gratis optie plaatsen op Ada Kok en de boeking(en) van Ada Kok voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ada Kok, BOEKINGSBUREAU Ada Kok, BOEKINGSBURO Ada Kok, ENTERTAINMENTBUREAU Ada Kok, ENTERTAINMENTBURO Ada Kok, ARTIESTENBUREAU Ada Kok, BOEKINGSKANTOOR Ada Kok, IMPRESARIAAT Ada Kok, MUZIEKBURO Ada Kok, MUZIEKBUREAU Ada Kok, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ada Kok, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ada Kok, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ada Kok.

 

Offerte Ada Kok aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag