Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Frank de Wit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank de Wit boeken?

Frank de Wit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank de Wit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank de Wit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank de Wit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank de Wit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank de Wit

Extra informatie Frank de Wit

Frank de Wit boeken als spreker
Judoka

Frank de Wit (20) kent een flitsende start van zijn carrière. In 2015 wordt de 19-jarige Frank de Wit wereldkampioen judo bij de junioren, een unieke prestatie. In zijn eerste jaar bij de senioren wist Frank snel aansluiting te vinden met de top. Zijn eerste jaar bij de senioren wist Frank extra glans te geven door een medaille bij een Grand Prix en Grandslam te behalen. Frank de Wit doet mee aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.
Inzetbaarheid

Frank de Wit is inzetbaar voor het geven van een presentatie op basis van een interview over talentontwikkeling, grenzen verleggen en de beste willen zijn. Als succesvolle jonge sporter weet hij als geen ander hoe het is om met druk om te gaan. Daarnaast is hij inzetbaar voor het geven van judo-clinics.
Biografie

Op zijn vijfde begon Frank de Wit met judo in Beverwijk bij de plaatselijke sportschool. Naast judo deed Frank ook aan voetbal bij ADO ’20 in Heemskerk. Al snel bleek dat hij meer talent had voor judo en legde hier volledige focus op. Hij werd Nederlands kampioen bij de jeugd. Na meerdere bekers bij de jeugd te hebben behaald stapte hij over naar Ben Rietdijk Sport in Velserbroek. Hier kon hij zich verder ontwikkelen als professional. In 2011 stapt hij over naar Kenamju in Haarlem waar hij zich onder trainer John van der Meer verder ontwikkeld. Na in de jeugd meerdere grote prijzen te winnen word hij in 2015 Europees- en Wereldkampioen. In 2016 weet hij razendsnel de aansluiting te vinden bij de senioren door twee podiumplekken en een definitief ticket voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio veilig te stellen.

Frank de Wit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank de Wit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank de Wit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank de Wit en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank de Wit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank de Wit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank de Wit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank de Wit checken, een gratis optie plaatsen op Frank de Wit en de boeking(en) van Frank de Wit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank de Wit, BOEKINGSBUREAU Frank de Wit, BOEKINGSBURO Frank de Wit, ENTERTAINMENTBUREAU Frank de Wit, ENTERTAINMENTBURO Frank de Wit, ARTIESTENBUREAU Frank de Wit, BOEKINGSKANTOOR Frank de Wit, IMPRESARIAAT Frank de Wit, MUZIEKBURO Frank de Wit, MUZIEKBUREAU Frank de Wit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank de Wit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank de Wit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank de Wit.

 

Offerte Frank de Wit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag