Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen David Endt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

David Endt boeken?

David Endt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van David Endt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van David Endt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van David Endt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van David Endt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van David Endt

Extra informatie David Endt

David Endt boeken als spreker
Voormalig manager Ajax

Als schooljongen bezocht David Endt alle thuiswedstrijden van Ajax. Vanaf de statribune van de Diemenzijde in stadion De Meer bewonderde hij zijn helden. Die bewondering is nooit verdwenen. Ruim 30 jaar was hij betrokken bij Ajax. Eerst als speler, later als onder andere perschef en teammanager van het eerste elftal.
Inzetbaarheid

David Endt is beschikbaar voor presentaties die gaan over voetbal. Meer dan 30 jaar is hij betrokken bij zijn club Ajax. In zijn presentatie neemt hij je in vogelvlucht mee door de afgelopen jaren.
Biografie

David Endt begon zijn carrière in de voetballerij bij de jeugd en vervolgens de semiprofessionals van Ajax. Toen bleek dat David niet het talent had om met professioneel voetbal zijn brood te verdienen maakte hij de overstap naar de sportmarketing. Hij werkte bij het eerste marketing en managementbureau van Nederland in de sport. Begin jaren ’90 keerde David Endt terug bij Ajax, eerst als perschef en vanaf 1999 als teammanager van het eerste elftal. David Endt had volgens velen een droombaan. Dagelijks werkte hij met de spelers van Ajax 1. Hij was het aanspreekpunt van de spelers en de technische staf. Een vertrouwenspersoon. David Endt regelde veel technische en organisatorische zaken rondom het team, ook wel de ’vliegende keep’ van Ajax. Met veel spelers en trainers heeft David een speciale band. Wekelijks belt hij bijvoorbeeld nog met Jari Litmanen, een van de beste spelers van Ajax in de jaren ’90. In juni 2013 kwam er een einde aan deze carrière, David Endt werd ontslagen door Ajax. Op dit moment is David Endt spelersbegeleider. Naast zijn passie voor voetbal is David Endt een fervent schrijver. Acht jaar lang schreef hij columns voor Het Parool, drie jaar bij het Algemeen Dagblad en meer dan tien boektitels staan op zijn naam. Onder andere ’De schaduwen van San Siro’ (waar zijn voorliefde voor Italië uit blijkt) en ’De Godenzonen van Ajax’ (achtergrondverhalen over de spelers die Ajax begin jaren ’90 naar vele prijzen schoten). Ook komt vanaf 1993 het jaarboek van Ajax van zijn hand. Een voordracht van David Endt bestaat uit vele anekdotes over de historie van Nederlands succesvolste voetbalclub. Afgelopen jaar, tijdens het WK, nam Davind Endt iedere dag, op geheel eigen wijze, het WK nieuws door bij BNR nieuws radio.

David kan putten uit vele voorbeelden en daarom inspelen op diverse thema’s als motivatie, omgaan met tegenslagen en succesvol samenwerken. Hij vertelt op een poëtische manier, vol passie en overtuiging over de eigenzinnige karakters, succesvolle momenten en diepe dalen van ’zijn’ spelers en ’zijn’ club.

David Endt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van David Endt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van David Endt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van David Endt en de eventuele overige kosten om een optreden van David Endt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van David Endt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor David Endt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van David Endt checken, een gratis optie plaatsen op David Endt en de boeking(en) van David Endt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT David Endt, BOEKINGSBUREAU David Endt, BOEKINGSBURO David Endt, ENTERTAINMENTBUREAU David Endt, ENTERTAINMENTBURO David Endt, ARTIESTENBUREAU David Endt, BOEKINGSKANTOOR David Endt, IMPRESARIAAT David Endt, MUZIEKBURO David Endt, MUZIEKBUREAU David Endt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU David Endt, ARTIESTENBOEKINGSBURO David Endt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR David Endt.

 

Offerte David Endt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag