Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Anje-Marijcke van Boxtel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anje-Marijcke van Boxtel boeken?

Anje-Marijcke van Boxtel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anje-Marijcke van Boxtel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anje-Marijcke van Boxtel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anje-Marijcke van Boxtel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anje-Marijcke van Boxtel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anje-Marijcke van Boxtel

Extra informatie Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel boeken als spreker
Directeur Coaching Schouten en Nelissen & coach Team Brunel

Anje-Marijcke van Boxtel heeft als directeur Coaching bij organisatiebureau Schouten en Nelissen jarenlange ervaring op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Anje-Marijcke laat zien hoe medewerkers en management het beste uit zichzelf en hun teams kunnen halen. Als teamcoach heeft ze Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-2015 begeleid. Zij is psycholoog, internationaal gecertificeerd coach, lid van de Raad van Advies van het NOBCO/EMCC.

Inzetbaarheid

Organisaties begeleiden het beste uit hun mensen te halen, mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dat is kortweg wat Anje-Marijcke van Boxtel doet. De Director Coaching van SchoutenGlobal ontwikkelde de visie op leren en ontwikkelen van de organisatie. ‘Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Om zodoende leren en ontwikkelen niet alleen effectiever te maken maar ook duurzamer en leuker!’ Anje-Marijcke kan feilloos aangeven waar de fijne kneepjes van het vak zitten, wat de knelpunten zijn en hoe je die kunt tackelen. Zij werkt als ‘thought leader’ in global projecten, traint in de masteropleiding voor coaches, geeft masterclasses en lezingen in organisaties en coacht met name in het bedrijfsleven.
Biografie

Na het afronden van haar studie Psychologie begint Anje-Marijcke in 1992 met werken als consultant bij Bouman & Van Spaendonck. Al tijdens haar studie is zij actief in de faculteitsraad en werkt ze als studieadviseur. Na haar werkzaamheden bij Bouman & Van Spaendonck maakt zij na vier jaar de overstap naar organisatiebureau Schouten en Nelissen. Na zeven jaar als consultant en leiderschapstrainer te hebben gewerkt wordt zij in 2004 director Coaching. Haar visie op leren, ontwikkelen & performance stelt het potentieel centraal. Volgens Anje-Marijcke is het belangrijk om te coachen op drijfveren en talenten van medewerkers en leiders om high performing teams te creëren. Met deze gedachtegang werd Anje-Marijcke als psycholoog en coach betrokken bij Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race 2014-2015. Het team van schipper Bouwe Bekking behaalde na een moeizame start de tweede plaats en de bemanningsleden roemden de werkzaamheden van Anje-Marijcke die zij deed tijdens voorbereiding van de race en in de verschillende stop-overs.
In juli 2015 komt haar boek ‘Goud’ uit waarbij haar coachingsvisie wordt omschreven en gekoppeld aan praktische voorbeelden die in jarenlange ervaring zijn opgedaan.

Anje-Marijcke van Boxtel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anje-Marijcke van Boxtel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anje-Marijcke van Boxtel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anje-Marijcke van Boxtel en de eventuele overige kosten om een optreden van Anje-Marijcke van Boxtel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anje-Marijcke van Boxtel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anje-Marijcke van Boxtel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anje-Marijcke van Boxtel checken, een gratis optie plaatsen op Anje-Marijcke van Boxtel en de boeking(en) van Anje-Marijcke van Boxtel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anje-Marijcke van Boxtel, BOEKINGSBUREAU Anje-Marijcke van Boxtel, BOEKINGSBURO Anje-Marijcke van Boxtel, ENTERTAINMENTBUREAU Anje-Marijcke van Boxtel, ENTERTAINMENTBURO Anje-Marijcke van Boxtel, ARTIESTENBUREAU Anje-Marijcke van Boxtel, BOEKINGSKANTOOR Anje-Marijcke van Boxtel, IMPRESARIAAT Anje-Marijcke van Boxtel, MUZIEKBURO Anje-Marijcke van Boxtel, MUZIEKBUREAU Anje-Marijcke van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anje-Marijcke van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anje-Marijcke van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anje-Marijcke van Boxtel.

 

Offerte Anje-Marijcke van Boxtel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag