Eigenschappen Robbert Kemperman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robbert Kemperman boeken?

Robbert Kemperman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robbert Kemperman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robbert Kemperman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robbert Kemperman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robbert Kemperman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robbert Kemperman

Extra informatie Robbert Kemperman

Robbert Kemperman boeken als spreker
Hockeyer Nederlands elftal en SV Kampong

Robbert Kemperman is Nederlands jongste mannelijke debutant ooit door op 17-jarige leeftijd zijn eerste officiële wedstrijd voor Oranje te spelen. Als ‘Mr. Backhand’ staat hij bekend om zijn geweldige backhandslag en heeft daarnaast op 25-jarige leeftijd al meer dan 140 interlands gespeeld.
Inzetbaarheid

Robbert Kemperman is inzetbaar voor het geven hockeyclinics, presentaties op basis van interview en andere commerciële activiteiten. In overleg met Robbert kan er tijdens een hockeyclinic worden ingegaan op techniek, vaardigheid en tactiek.
Biografie

Op 5-jarige leeftijd begint Robbert Kemperman met hockeyen bij RKHV Union in Nijmegen, de stad waar hij in 1990 geboren is. Al gauw blijkt Robbert zeer talentvol en op zijn vijftiende maakt hij de overstap naar hoofdklasser ‘s-Hertogenbosch. In 2010 vertrekt hij naar het Duitse Rot-Weiss Köln waar hij in de Hockey Bundesliga gaat spelen. Uiteindelijk gaat Robbert weer terug naar Nederland om hier te gaan studeren aan de Johan Cruyff University en te gaan spelen voor SV Kampong in Utrecht.
In maart 2008 maakt hij zijn debuut voor Oranje onder Roelant Oltmans en heeft inmiddels al meer dan 140 interlands gespeeld. In 2012 behaalt hij tijdens de Olympische Spelen in Londen een zilveren medaille. Onder coach Max Caldas wordt hij met Oranje in 2015 Europees Kampioen in Engeland.

Robbert Kemperman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robbert Kemperman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robbert Kemperman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robbert Kemperman en de eventuele overige kosten om een optreden van Robbert Kemperman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robbert Kemperman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robbert Kemperman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robbert Kemperman checken, een gratis optie plaatsen op Robbert Kemperman en de boeking(en) van Robbert Kemperman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robbert Kemperman, BOEKINGSBUREAU Robbert Kemperman, BOEKINGSBURO Robbert Kemperman, ENTERTAINMENTBUREAU Robbert Kemperman, ENTERTAINMENTBURO Robbert Kemperman, ARTIESTENBUREAU Robbert Kemperman, BOEKINGSKANTOOR Robbert Kemperman, IMPRESARIAAT Robbert Kemperman, MUZIEKBURO Robbert Kemperman, MUZIEKBUREAU Robbert Kemperman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robbert Kemperman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robbert Kemperman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robbert Kemperman.

 

Offerte Robbert Kemperman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag