Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Gerd Jan Poortman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerd Jan Poortman boeken?

Gerd Jan Poortman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerd Jan Poortman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerd Jan Poortman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerd Jan Poortman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerd Jan Poortman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerd Jan Poortman

Extra informatie Gerd Jan Poortman

Gerd Jan Poortman boeken als spreker
Oceaanzeiler

Gerd-Jan Poortman is een van de beste zeilers van Nederland. Zo deed hij drie keer mee aan de zwaarste zeilrace ter Wereld, de Volvo Ocean Race.
Inzetbaarheid

Gerd-Jan Poortman is een zeer enthousiaste spreker en kan vele thema’s in zijn presentatie verwerken. Zo vertelt Gerd-Jan graag over zijn ervaringen in de Volvo Ocean Race, leiderschap, samenwerking, communicatie, innovatie en ontwikkeling, veiligheid en risicomanagement. Gerd-Jan zijn presentaties worden ondersteund door het gebruik van voorbeelden, anekdotes en indrukwekkend beeldmateriaal. Tevens is Gerd-Jan te boeken voor een zeilclinic.
Biografie

Al op zes jarige leeftijd is Gerd Jan Poortman begonnen met zeilen. Vanaf zijn twaalfde deed hij mee aan zeilwedstrijden. In die tijd heeft hij in verschillende boten deelgenomen aan wedstrijden over de hele wereld. Hierbij wist hij diverse titels in de wacht te slepen. Zijn professionele zeilcarrière startte in 1999 met een overwinning in de Admirals Cup. In maart 2005 werd Gerd-Jan Poortman geselecteerd als een van de ‘high potentials’ voor de witte bankboot van Team ABN AMRO. Het voordek werd zijn domein. Gelijk al in de eerste etappe zetten hij en zijn bemanning het 24-uurs snelheidsrecord voor monohulls. Maar op weg naar Wellington (NZL) raakte Poortman geblesseerd en bleef hij noodgedwongen enkele etappes aan de wal. Het talententeam eindigde uiteindelijk op een vierde plaats overall. In 2008 doet Gerd-Jan wederom mee met de Volvo Ocean Race, ditmaal met Team Delta Lloyd. Na het oceaanzeilen stapt Gerd-Jan over naar de eXtreme 40 catamarans. In de Volvo Ocean Race editie van 2014/2015 wordt hij tweede met Team Brunel.

Gerd Jan Poortman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerd Jan Poortman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerd Jan Poortman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerd Jan Poortman en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerd Jan Poortman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerd Jan Poortman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerd Jan Poortman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerd Jan Poortman checken, een gratis optie plaatsen op Gerd Jan Poortman en de boeking(en) van Gerd Jan Poortman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerd Jan Poortman, BOEKINGSBUREAU Gerd Jan Poortman, BOEKINGSBURO Gerd Jan Poortman, ENTERTAINMENTBUREAU Gerd Jan Poortman, ENTERTAINMENTBURO Gerd Jan Poortman, ARTIESTENBUREAU Gerd Jan Poortman, BOEKINGSKANTOOR Gerd Jan Poortman, IMPRESARIAAT Gerd Jan Poortman, MUZIEKBURO Gerd Jan Poortman, MUZIEKBUREAU Gerd Jan Poortman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerd Jan Poortman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerd Jan Poortman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerd Jan Poortman.

 

Offerte Gerd Jan Poortman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag