Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Floris Jan Bovelander boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Floris Jan Bovelander boeken?

Floris Jan Bovelander boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floris Jan Bovelander.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floris Jan Bovelander.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floris Jan Bovelander ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floris Jan Bovelander plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Floris Jan Bovelander

Extra informatie Floris Jan Bovelander

Floris Jan Bovelander boeken als spreker
Voormalig hockeyer en zelfstandig ondernemer

Floris Jan Bovelander staat voornamelijk bekend als de strafcornerspecialist van zijn tijd. Mede door zijn doelpunten wordt hij Europees, Wereld- en Olympisch kampioen. Na het hockey start Floris Jan samen met zijn broer Bovelander & Bovelander.
Inzetbaarheid

Floris Jan Bovelander praat vol passie over zijn tijd als topsporter en weet daarbij zeer goed de link te leggen naar het bedrijfsleven. Ook is Floris Jan inzetbaar voor het geven van clinics.
Biografie

Floris Jan Bovelander behoort tot één van de meest opmerkelijke en beste hockeyers die Nederland heeft voortgebracht. Zijn gehele carrière kwam Floris Jan Bovelander uit voor HC Bloemendaal. Voor het Nederlands hockeyelftal speelde hij 241 interlands. Zijn naam is inherent aan fenomenale uithalen bij de strafcorner, waarmee hij meer dan 200 keer scoorde in internationale wedstrijden. Floris Jan was gedreven en onverzettelijk, waardoor hij als geen ander voorop kon gaan in de strijd. Tijdens zijn carrière werd Floris Jan zowel Europees-, Wereld- als Olympisch kampioen. Het absolute hoogtepunt uit zijn hockey carrière zijn de Spelen van Atlanta in 1996. Tijdens de Olympische finale in Atlanta, zijn laatste wedstrijd, wist Floris Jan twee keer te scoren uit een strafcorner. Hij won samen met het Nederlands team een gouden medaille. Een waardig afscheid van een groot hockey speler. Na zijn hockeycarrière rondde Floris Jan Bovelander zijn studie biologie af. Maar toch bleef hij actief in de hockey wereld. Zo was hij vijf jaar lid van de topsportcommissie van HC Bloemendaal en was hij als manager en assistent-trainer ruim een jaar verboden aan de nationale ploeg. Ook runt Floris Jan samen met zijn broer het bedrijf ‘Bovelander & Bovelander’. Al meer dan 10 jaar organiseren zij hockeykampen, clinics en andere evenementen.

Floris Jan Bovelander boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floris Jan Bovelander.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floris Jan Bovelander, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floris Jan Bovelander en de eventuele overige kosten om een optreden van Floris Jan Bovelander mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floris Jan Bovelander.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Floris Jan Bovelander. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Floris Jan Bovelander checken, een gratis optie plaatsen op Floris Jan Bovelander en de boeking(en) van Floris Jan Bovelander voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Floris Jan Bovelander, BOEKINGSBUREAU Floris Jan Bovelander, BOEKINGSBURO Floris Jan Bovelander, ENTERTAINMENTBUREAU Floris Jan Bovelander, ENTERTAINMENTBURO Floris Jan Bovelander, ARTIESTENBUREAU Floris Jan Bovelander, BOEKINGSKANTOOR Floris Jan Bovelander, IMPRESARIAAT Floris Jan Bovelander, MUZIEKBURO Floris Jan Bovelander, MUZIEKBUREAU Floris Jan Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Floris Jan Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSBURO Floris Jan Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Floris Jan Bovelander.

 

Offerte Floris Jan Bovelander aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag