Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Brentjens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Brentjens boeken?

Bart Brentjens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Brentjens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Brentjens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Brentjens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Brentjens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bart Brentjens

Extra informatie Bart Brentjens

Bart Brentjens boeken als spreker
Voormalig mountainbiker en teammanager

Bart Brentjens was in 1996 de allereerste Olympisch kampioen op het onderdeel mountainbike. Na zijn actieve carrière heeft hij een eigen team opgericht. Over thema’s als doorzettingsvermogen, grenzen verleggen en motivatie vertelt hij graag tijdens duopresentaties en clinics. Bart Brentjens heeft vier keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. In 1996 werd hij Olympische kampioen en in 2004 behaalde hij een bronzen medaille. Daarnaast behaalde schreef hij twee keer de mountainbike versie van de Tour de France op zijn naam en werd hij Wereldkampioen in 1995.
Inzetbaarheid

De uit Limburg afkomstige Bart Brentjes is vriendelijk en sympathiek. Bij een mountainbike clinic zorgt hij ervoor dat alle deelnemers individuele begeleiding krijgen en geeft hij technische en tactische aanwijzingen. Daarnaast is Bart Brentjes ook inzetbaar voor duopresentaties over presteren, doorzettingsvermogen, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met tegenslagen.
Biografie

Bart Brentjes is een echte sportman die in zijn carrière vele topprestaties heeft neergezet. Bij elk kampioenschap stond hij minimaal één keer op de hoogste trede van het ereschavot. In 1996 stond de mountainbike sport voor de eerste keer op de kalender van de Olympische Spelen. Met grote overmacht wist Bart Brentjes daar als eerste in deze discipline een gouden medaille te behalen. Naast deze gouden medaille werden een wereldtitel in 1995, een bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2004 en twee eindoverwinningen in de Tour de France aan zijn palmares toegevoegd. Door zijn prestaties is Bart Brentjes uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse sport die jarenlang een enorme impuls aan het mountainbiken heeft gegeven. Mede dankzij zijn prestaties en inzet is mountainbiken een serieuze sport geworden. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. In zijn carrière heeft Bart Brentjens in totaal deelgenomen aan vier Olympische Spelen. Ondanks een scheur in zijn pols besloot hij toch mee te doen aan Olympische Spelen in 2008. Helaas verliepen deze Spelen voor Bart Brentjes teleurstellend maar dit kenmerkt wel zijn doorzettingsvermogen en wil om te winnen. Direct na de Spelen van 2008 richtte hij zijn eigen mountainbiketeam op.

Bart Brentjens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Brentjens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Brentjens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Brentjens en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Brentjens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Brentjens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Brentjens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Brentjens checken, een gratis optie plaatsen op Bart Brentjens en de boeking(en) van Bart Brentjens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Brentjens, BOEKINGSBUREAU Bart Brentjens, BOEKINGSBURO Bart Brentjens, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Brentjens, ENTERTAINMENTBURO Bart Brentjens, ARTIESTENBUREAU Bart Brentjens, BOEKINGSKANTOOR Bart Brentjens, IMPRESARIAAT Bart Brentjens, MUZIEKBURO Bart Brentjens, MUZIEKBUREAU Bart Brentjens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Brentjens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Brentjens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Brentjens.

 

Offerte Bart Brentjens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag