Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Gerard van Velde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard van Velde boeken?

Gerard van Velde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard van Velde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard van Velde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard van Velde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard van Velde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerard van Velde

Extra informatie Gerard van Velde

Gerard van Velde boeken als spreker
Olympisch Kampioen en schaatscoach

In 2002 wordt Gerard van Velde Olympisch kampioen op de 1.000 meter in Salt Lake City. Dit was de bekroning op een schitterende sportcarrière waarin Gerard de nodige tegenslagen kreeg te verwerken.
Inzetbaarheid

Gerard van Velde inspireert in een verhaal over grenzen verleggen, presteren onder druk en omgaan met innovaties & tegenslagen. Daarnaast geeft hij schaatsclinics waarin hij zichzelf helemaal kan verliezen.
Biografie

Gerard van Velde begon zijn schaatscarrière op zesjarige leeftijd. Als zovelen werd ook hij geïnspireerd door zijn vader, die een voorliefde voor schaatsen had. Al jong kwam het talent van Gerard naar boven. Op zijn eerste Olympische Spelen in Albertville 1992 kwam hij 0,08 te kort voor Olympisch Goud. Hij werd vierde. Het duurde tot aan 2002 voordat hij weer een aansprekend internationaal resultaat neer zette. Gerard van Velde was zelfs tussen 1998 en 2000 gestopt! Toen de klapschaats zijn intrede deed in het schaatsen kon Gerard in eerste instantie niet met de klapper overweg. Hij besloot te stoppen met schaatsen, ook omdat de samenwerking met zijn toenmalige coach niet lekker liep en een nieuwe generatie sprinters zich aan diende. Na ruim anderhalf jaar keerde Gerard toch weer terug op de schaats, aangemoedigd door Rintje Ritsma. Gerard komt sterker terug dan ooit. Op het WK Sprint in 2002 wordt hij vierde en hij plaatst zich voor zijn derde Olympische Spelen. Op de Olympische Spelen van Salt Lake City kwam hij eerst uit op de 500 meter. Hij miste (weer) op een haar na de bronzen medaille en werd vierde. Een plaats in de ranglijst waar Gerard een abonnement op leek te hebben. Echter op de 1.000 meter rekende hij voor eeuwig af met het ’net niet’ imago. Hij werd overtuigend Olympisch Kampioen in een nieuw wereldrecord. Gerard van Velde stopte na een lange maar mooie carrière in 2008 met schaatsen. Tegenwoordig is hij coach bij Team Plantina waarin hij zijn ervaringen deelt met de huidige topsprinters.

Gerard van Velde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard van Velde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard van Velde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard van Velde en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard van Velde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard van Velde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard van Velde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard van Velde checken, een gratis optie plaatsen op Gerard van Velde en de boeking(en) van Gerard van Velde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard van Velde, BOEKINGSBUREAU Gerard van Velde, BOEKINGSBURO Gerard van Velde, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard van Velde, ENTERTAINMENTBURO Gerard van Velde, ARTIESTENBUREAU Gerard van Velde, BOEKINGSKANTOOR Gerard van Velde, IMPRESARIAAT Gerard van Velde, MUZIEKBURO Gerard van Velde, MUZIEKBUREAU Gerard van Velde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard van Velde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard van Velde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard van Velde.

 

Offerte Gerard van Velde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag