Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Edwin van Calker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edwin van Calker boeken?

Edwin van Calker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin van Calker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin van Calker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin van Calker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin van Calker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Edwin van Calker

Extra informatie Edwin van Calker

Edwin van Calker boeken als spreker
Technisch directeur iSkate en bondscoach van het Chinese bobslee team

Edwin van Calker is sinds enkele jaren zeer succesvol piloot en algemeen manager van het Nederlandse bobsleeteam. Als algemeen manager stuurt Edwin verschillende specialisten uit het team aan om zo het maximale uit de ploeg te halen. Als voormalig atleet stuurt en dirigeert hij zijn 2- en 4-mans bob in volle vaart naar beneden. Ambitieus en gedreven beoefent Edwin van Calker zijn topsport. Daarnaast is Edwin afgestudeerd econoom en heeft jaren gewerkt als vermogensbeheerder bij Aegon. Verder richt hij zich op talentontwikkeling, het liefst door zijn kennis over te dragen aan talentvolle jeugd. Begin 2015 is Edwin coach geweest van de Bob en Slee Bond Nederland, om de jeugd klaar te stomen voor de toekomst.

Inzetbaarheid

Edwin van Calker vertelt in zijn presentatie over de voorwaarden voor een goede race. Daarnaast legt hij uit hoe het is om naar een prestatie toe te leven die door gevoel en onzekerheid niet uitgevoerd kon worden. Hoe maak je keuzes voor veiligheid en hoe ga je om met een dergelijke tegenslag? Edwin is inzetbaar voor presentaties die o.a. gaan over ondernemerschap, innovatie, teamwork, het nemen van beslissingen en doelen stellen. Verder geeft hij trainingen rondom veiligheid en clinics.
Biografie

Edwin van Calker is piloot van het snelste Nederlandse Bobsleeteam ooit. Zowel bij de 2-mans als 4-mans bob is Edwin van Calker verantwoordelijk voor het sturen tijdens de afdaling. De sportcarrière van Edwin begon echter niet met bobsleeën. Vanaf jongs af aan beoefende hij atletiek. Met name op de sprintnummers en de 10-kamp was hij succesvol. Toen hij de internationale top naderde werd hij in 2001 gevraagd om het Nederlandse bobsleeteam te komen versterken. Als atleet had hij nooit eerder een afdaling gemaakt. Zijn eerste afdaling was een waar avontuur. Als remmer stapte Edwin van Calker in voor zijn eerste afdeling. In 2002 mocht hij mee naar de Olympische Spelen in Salt Lake City. Het Olympische vuur was aangewakkerd. In 2003 besloot Edwin van Calker zelf te gaan sturen. Eerst in een 2- en later in een 4-mans bob. Hij stuurde zijn bobs naar het podium tijdens een Wereldbekerwedstrijd in Koningssee en een zevende plaats op het WK. Edwin heeft als stuurman een lange en intensieve voorbereiding gehad naar de Olympische Spelen van Vancouver in 2010. Hij zou zowel de twee- als de viermansbob besturen. Na een reeks van behaalde tegenvallende resultaten van de tweemansbob (het Nederlandse tweetal werd uiteindelijk veertiende) besloot Van Calker niet te starten in de viermansbob. Hij voelde zich te onzeker over zijn stuurmanscapaciteiten op de gevaarlijke Olympische baan. Hierdoor moest dit team van deelname worden teruggetrokken. In 2014 was hij deelnemer van het Olympisch avontuur met zijn eigen bobteam in Sotsji, waarvan hij naar teamlid ook algemeen manager is. Naast zijn topsportcarrière studeerde Edwin van 1999 tot 2007 aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ging daarna aan de slag als vermogensbeheerder bij Aegon. Na de Spelen in Vancouver kon hij het werk bij Aegon en zijn eigen team niet meer combineren. Hij besloot voor de volle 100% voor de sport en zijn team te gaan om nog één keer alles eruit te halen! In mei 2015 was hij in De Kleine Komedie te zien in het theaterprogramma ‘Sportmonologen’ waarbij hij in vijftien minuten zijn persoonlijke verhaal vertelde. Per 1 augustus 2015 is Edwin werkzaam als technisch directeur van schaatskoepel I-skate. Hij is hierbij verantwoordelijke voor de sporttechnische zaken van de organisatie waar onder meer Team beslist.nl, Team AfterPay en Koopjesdrogisterij en de marathonploeg onder vallen. Verder is Edwin per januari 2016 trainer van het bobsleeteam van China.

Edwin van Calker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin van Calker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin van Calker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin van Calker en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin van Calker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin van Calker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin van Calker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin van Calker checken, een gratis optie plaatsen op Edwin van Calker en de boeking(en) van Edwin van Calker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edwin van Calker, BOEKINGSBUREAU Edwin van Calker, BOEKINGSBURO Edwin van Calker, ENTERTAINMENTBUREAU Edwin van Calker, ENTERTAINMENTBURO Edwin van Calker, ARTIESTENBUREAU Edwin van Calker, BOEKINGSKANTOOR Edwin van Calker, IMPRESARIAAT Edwin van Calker, MUZIEKBURO Edwin van Calker, MUZIEKBUREAU Edwin van Calker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edwin van Calker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edwin van Calker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edwin van Calker.

 

Offerte Edwin van Calker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag