Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Daan Glorie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daan Glorie boeken?

Daan Glorie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daan Glorie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daan Glorie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daan Glorie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daan Glorie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Daan Glorie

Extra informatie Daan Glorie

Daan Glorie boeken als spreker
Langeafstandszwemmer

Daan Glorie is een Nederlandse langeafstandszwemmer die naast wedstrijden ook de grenzen van het menselijk lichaam opzoekt. Zo is Daan Nederlands recordhouder 24 uur zwemmen; 83 km en 400 meter en nam hij deel aan de langste zwemrace ter wereld van 88 km in Argentinië.
Inzetbaarheid

Daan Glorie is inzetbaar voor zwemclinics. In deze clinics leert Daan u de beginselen van het zwemmen en maakt hij van u een betere zwemmer.
Biografie

Daan Glorie maakt in het jaar 2000 de definitieve overstap naar het wedstrijdzwemmen en wordt lid van zwemvereniging OEZA. Als snel werd zijn talent duidelijk voor het marathonzwemmen en in 2006 besluit Daan zich dan ook op deze discipline te focussen. In 2007 sluit Daan zich aan bij zwemvereniging ‘Het Y Amsterdam’ om zich specifiek te gaan richten op de 10 km en langer. Daan zijn grootste uitdaging tot nu toe was zijn wereldrecordpoging 24 uur zwemmen. Ondanks dat hij niet het wereldrecord wist te verbreken vestigde Daan wel een nieuw nationaal record. Het zwembad waar Daan zijn wereldrecord poging waagde, de Hoornse Vaart in Alkmaar, heeft baan één direct omgedoopt tot de Daan Gloriebaan.

Daan Glorie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daan Glorie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daan Glorie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daan Glorie en de eventuele overige kosten om een optreden van Daan Glorie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daan Glorie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daan Glorie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daan Glorie checken, een gratis optie plaatsen op Daan Glorie en de boeking(en) van Daan Glorie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daan Glorie, BOEKINGSBUREAU Daan Glorie, BOEKINGSBURO Daan Glorie, ENTERTAINMENTBUREAU Daan Glorie, ENTERTAINMENTBURO Daan Glorie, ARTIESTENBUREAU Daan Glorie, BOEKINGSKANTOOR Daan Glorie, IMPRESARIAAT Daan Glorie, MUZIEKBURO Daan Glorie, MUZIEKBUREAU Daan Glorie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daan Glorie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daan Glorie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daan Glorie.

 

Offerte Daan Glorie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag