Eigenschappen Gianni Romme boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gianni Romme boeken?

Gianni Romme boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gianni Romme.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gianni Romme.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gianni Romme ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gianni Romme plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gianni Romme

Extra informatie Gianni Romme

Gianni Romme boeken als spreker
Olympisch Kampioen en coach Team Plantina

Gianni Romme schaatste eind jaren ’90 en begin ’00 fenomenaal hard op de 5 en 10 km. Hij combineerde zijn aanleg met gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Die combinatie maakte hem lang onverslaanbaar. In zijn presentaties vertelt hij over het bereiken van de top.
Inzetbaarheid

Coach Gianni Romme vertelt in presentaties over zijn ervaringen als topschaatser en -coach. Met name de thema’s grenzen verleggen en doorzettingsvermogen staan centraal. Zijn visie is dat je met talent alleen de top niet kunt halen. De juiste instelling en talent, gecombineerd met goede begeleiding zijn essentieel om de top te behalen. Zowel in de sport als in het bedrijfsleven.
Biografie

Al bij de junioren werd duidelijk dat Gianni Romme een grote kans had om door te breken als schaatser. Hij had namelijk een uitstekende conditie en was ontzettend gedreven. Het enige probleem waardoor dat er lange tijd niet echt uitkwam, was een matige techniek. Gianni Romme heeft een ware studie naar zijn techniek gedaan en deze dermate weten te verbeteren dat hij sinds die tijd een moeilijk te kloppen man was op de lange afstanden. Het hoogtepunt van zijn carrière was in 1998 tijdens de Olympische Spelen van Nagano. Hij won met overmacht Goud op de 5 en 10 kilometer in twee nieuwe Wereldrecords. Na zijn triomfen op de Olympische Spelen is richtte Gianni Romme zich ook op het Allrounden. Dit deed hij niet onverdienstelijk. Op de eerste afstand van het kampioenschap (de 500 meter) eindigde hij menigmaal in de achterste regionen, maar dat maakte hij ruimschoots goed met zijn kwaliteiten op de lange afstanden. In 2000 en 2003 werd hij Wereldkampioen Allround. Na vele hoogtepunten besloot Gianni Romme om te stoppen met schaatsen. Hij werd coach van Anni Friesinger die hij naar meerdere Wereldtitels coachte en was daarna bondscoach van Italië. Ook schreef hij de schema’s van Arjen van der Kieft, die zich verrassend plaatste voor de Olympisch 10 km van Vancouver in 2010. Op dit moment is hij coach van de allround schaatsploeg Plantina.

Gianni Romme boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gianni Romme.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gianni Romme, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gianni Romme en de eventuele overige kosten om een optreden van Gianni Romme mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gianni Romme.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gianni Romme. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gianni Romme checken, een gratis optie plaatsen op Gianni Romme en de boeking(en) van Gianni Romme voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gianni Romme, BOEKINGSBUREAU Gianni Romme, BOEKINGSBURO Gianni Romme, ENTERTAINMENTBUREAU Gianni Romme, ENTERTAINMENTBURO Gianni Romme, ARTIESTENBUREAU Gianni Romme, BOEKINGSKANTOOR Gianni Romme, IMPRESARIAAT Gianni Romme, MUZIEKBURO Gianni Romme, MUZIEKBUREAU Gianni Romme, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gianni Romme, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gianni Romme, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gianni Romme.

 

Offerte Gianni Romme aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag