Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Roelof Luinge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roelof Luinge boeken?

Roelof Luinge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roelof Luinge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roelof Luinge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roelof Luinge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roelof Luinge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Roelof Luinge

Extra informatie Roelof Luinge

Roelof Luinge boeken als spreker
Voormalig Betaald Voetbal scheidsrechter

Voormalig (internationaal) scheidsrechter Roelof Luinge floot ruim 845 wedstrijden in het Betaald Voetbal en werd tot drie maal toe uitgeroepen tot scheidsrechter van het jaar. Op dit moment is hij werkzaam bij het Ministerie van Financiën.
Inzetbaarheid

Roelof Luinge neemt je mee in zijn langdurige carrière als scheidsrechter. Hij verteld met vele anekdotes over zijn carrière als voormalig topscheidsrechter, op nationaal en internationaal niveau.

Het thema van Roelof zijn presentatie is: ‘De mens achter de Scheidsrechter’.
Biografie

Roelof Luinge werd in 1955 geboren in Eelde waar hij zijn sportcarrière begon als voetballer. Tot zijn 18e speelde hij als linksbuiten bij zijn plaatselijke voetbalclub Actief Eelde Paterswolde in de 2e klasse KNVB. Bij toeval is Roelof scheidsrechter geworden. Zijn talent werd ontdekt, toen er tijdens een wedstrijd bij Actief, een scheidsrechter uitviel. Luinge floot gedurende zijn 26 jarige carrière in het betaalde voetbal in Nederland 845 officiële wedstrijden. Van 1994 tot 2000 was Roelof Luinge ook internationaal scheidsrechter, hij floot in totaal 94 Europese wedstrijden. Hij werd in 2005/2006, 2008/2009 en 2009/2010 (drie keer) uitgeroepen tot beste scheidsrechter van Nederland. In zijn beslissingen was hij streng maar consequent. Uiteraard was er ook weleens commentaar, maar met een no-nonsense instelling, karakteristieke sterke persoonlijkheid en kennis van zaken was er begrip en acceptatie. Op 8 april 2010 (pas 3 wedstrijden voor het einde van het seizoen) werd bekend dat hij moest stoppen met het fluiten in het betaalde voetbal. Dit tot groot ongenoegen van vele spelers, trainers en clubs die duidelijk maakten dat zij graag hadden dat Luinge door zou gaan.
Er is zelfs een website gelanceerd om Luinge in het betaalde voetbal te houden. Allemaal tevergeefs. Na zijn professionele carrière is hij gaan fluiten bij de amateurs (Topklasse, Hoofdklasse etc.). Met nog steeds dezelfde gedrevenheid, plezier en uitstekende conditie beweegt hij zich tot op de dag van vandaag nog op de velden.

Roelof Luinge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roelof Luinge.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roelof Luinge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roelof Luinge en de eventuele overige kosten om een optreden van Roelof Luinge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roelof Luinge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roelof Luinge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roelof Luinge checken, een gratis optie plaatsen op Roelof Luinge en de boeking(en) van Roelof Luinge voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roelof Luinge, BOEKINGSBUREAU Roelof Luinge, BOEKINGSBURO Roelof Luinge, ENTERTAINMENTBUREAU Roelof Luinge, ENTERTAINMENTBURO Roelof Luinge, ARTIESTENBUREAU Roelof Luinge, BOEKINGSKANTOOR Roelof Luinge, IMPRESARIAAT Roelof Luinge, MUZIEKBURO Roelof Luinge, MUZIEKBUREAU Roelof Luinge, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roelof Luinge, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roelof Luinge, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roelof Luinge.

 

Offerte Roelof Luinge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag