Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Anouk Hoogendijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anouk Hoogendijk boeken?

Anouk Hoogendijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anouk Hoogendijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anouk Hoogendijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anouk Hoogendijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouk Hoogendijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anouk Hoogendijk

Extra informatie Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk boeken als spreker
Voetbalster

Anouk Hoogendijk was van jongs af aan al 24 uur per dag bezig met voetbal. Haar droom wordt werkelijkheid wanneer zij in 2004 haar debuut maakt voor het Nederlands elftal.
Inzetbaarheid

Anouk Hoogendijk is een voorbeeld voor veel jonge vrouwen. Ze zet zich altijd 100% in, spreekt makkelijk in het openbaar en is een echte doorzetter. Anouk geeft met veel enthousiasme voetbalclinics en vertelt in interviewvorm over persoonlijke ontwikkeling en ambitie.
Biografie

Het was al van jongs af aan haar grote droom om professioneel voetbalster te worden. Ze wenste zelfs op 12 jarige leeftijd bij het programma ’Geef Nooit Op’ om met de selectie van FC Utrecht mee te trainen. Hoewel het voetbal voor mannen al in de jaren ’50 professioneel werd, is dit in het vrouwenvoetbal pas recentelijk gebeurd. Maar toen het gebeurde was Anouk erbij. Vanaf de oprichting van de Eredivisie in 2007 komt ze uit voor FC Utrecht. Daarvoor speelde ze al in de hoofdklasse bij Nederlandse landskampioen en bekerwinnaar Saestum. Haar unieke kwaliteiten zijn ook de bondscoach van het Nederlands Elftal opgevallen. Al op 19 jarige leeftijd debuteerde ze voor het Nederlands Elftal. Bij het EK in 2009 was Anouk Hoogendijk vaste basisspeelster en scoorde ze de winnende penalty in de kwartfinale. Van mei 2012 tot januari 2014 speelt Anouk voor Ajax waarna zij de overstap maakt naar Arsenal. Hier speelt zij een half jaar waarna zij in juni 2014 weer terug keert bij Ajax. In april 2015 kwam haar boek ‘Balverliefd’ uit en nam ze deel aan het WK in Canada.

Anouk Hoogendijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anouk Hoogendijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anouk Hoogendijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anouk Hoogendijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Anouk Hoogendijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anouk Hoogendijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anouk Hoogendijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anouk Hoogendijk checken, een gratis optie plaatsen op Anouk Hoogendijk en de boeking(en) van Anouk Hoogendijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anouk Hoogendijk, BOEKINGSBUREAU Anouk Hoogendijk, BOEKINGSBURO Anouk Hoogendijk, ENTERTAINMENTBUREAU Anouk Hoogendijk, ENTERTAINMENTBURO Anouk Hoogendijk, ARTIESTENBUREAU Anouk Hoogendijk, BOEKINGSKANTOOR Anouk Hoogendijk, IMPRESARIAAT Anouk Hoogendijk, MUZIEKBURO Anouk Hoogendijk, MUZIEKBUREAU Anouk Hoogendijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anouk Hoogendijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anouk Hoogendijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anouk Hoogendijk.

 

Offerte Anouk Hoogendijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag