Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Eelco Sintnicolaas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eelco Sintnicolaas boeken?

Eelco Sintnicolaas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eelco Sintnicolaas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eelco Sintnicolaas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eelco Sintnicolaas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eelco Sintnicolaas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eelco Sintnicolaas

Extra informatie Eelco Sintnicolaas

Eelco Sintnicolaas boeken als spreker
Atleet

Eelco Sintnicolaas werd bekend door zijn tweede plaats op de 10-kamp tijdens het EK in de zomer van 2010. Een uitzonderlijke prestatie binnen de Nederlandse atletiek.
Inzetbaarheid

Eelco Sintnicolaas kan inspirerende clinics, demonstraties en workshops verzorgen. Bent u ook benieuwd hoe uw personeel gezonder kan leven of er nog meer uit kan halen, dan kan Eelco hiertoe bijdragen. Eelco is tevens beschikbaar voor presentaties met als thema’s focus, presteren, grenzen verleggen en doelen stellen.
Biografie

Toen Eelco Sintnicolaas op zijn zevende voor het eerst in aanraking kwam met atletiek, speelde hij nog fanatiek tennis. Hij zat zelfs in de Gelderse tennisselectie. Naarmate de jaren verstreken groeide zijn liefde voor atletiek verder en besloot hij zich volledig op deze sport toe te leggen. Het lopen ging Eelco Sintnicolaas goed af, maar hij wilde alle onderdelen blijven doen. De meerkamp vond hij toen al geweldig. Al vroeg legde hij zich daarnaast toe op het polstokhoogspringen. Een investering die zich nog steeds uitbetaalt. In 2007 draaide Eelco Sintnicolaas zijn eerste seizoen als senior. De 7- en 10-kamp waarop Eelco uitkomt vergen veel van het menselijk lichaam door de vele verschillende disciplines. In 2008 won Eelco de Nederlandse titel op de meerkamp en het verspringen. Internationaal liet Eelco zich vanaf 2009 nadrukkelijk gelden. Hij werd Europees Kampioen onder 23 en won de prestigieuze 7-kampwedstrijd in Tallinn met een indrukwekkende mondiale score. In 2010 plaatste Eelco Sintnicolaas zich voor het EK in Barcelona. Op het EK vocht Eelco een heroïsche strijd uit met Fransman Romain Barras. Uiteindelijk kwam hij net tekort voor de titel, maar ging hij zeer tevreden met een zilveren medaille en een dik persoonlijk record van 8.436 naar huis. Op weg naar de ultieme wedstrijd, de 10-kamp op de Olympische Spelen, heeft Eelco belangrijke stappen gezet. Tijdens het prestigieuze meerkampgala in het Oostenrijkse Götzis plaatste Eelco zich voor de Spelen in Rio de Janeiro op de 10-kamp.

Eelco Sintnicolaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eelco Sintnicolaas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eelco Sintnicolaas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eelco Sintnicolaas en de eventuele overige kosten om een optreden van Eelco Sintnicolaas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eelco Sintnicolaas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eelco Sintnicolaas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eelco Sintnicolaas checken, een gratis optie plaatsen op Eelco Sintnicolaas en de boeking(en) van Eelco Sintnicolaas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eelco Sintnicolaas, BOEKINGSBUREAU Eelco Sintnicolaas, BOEKINGSBURO Eelco Sintnicolaas, ENTERTAINMENTBUREAU Eelco Sintnicolaas, ENTERTAINMENTBURO Eelco Sintnicolaas, ARTIESTENBUREAU Eelco Sintnicolaas, BOEKINGSKANTOOR Eelco Sintnicolaas, IMPRESARIAAT Eelco Sintnicolaas, MUZIEKBURO Eelco Sintnicolaas, MUZIEKBUREAU Eelco Sintnicolaas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eelco Sintnicolaas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eelco Sintnicolaas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eelco Sintnicolaas.

 

Offerte Eelco Sintnicolaas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag