Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Allard Kalff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Allard Kalff boeken?

Allard Kalff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Allard Kalff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Allard Kalff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Allard Kalff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Allard Kalff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Allard Kalff

Extra informatie Allard Kalff

Allard Kalff boeken als sprekerFormule 1
Commentator en voormalig autocoureur

Allard Kalff is een ex-autocoureur en is al sinds de jaren negentig Formule 1-commentator. Destijds deed hij met Olav Mol verslag van de Formule 1 en RTL Grand Prix. Tevens is hij presentator (geweest) van de tv programma’s ’n Gevaar op de weg, Gevaar op het water en RTL Autowereld.
Inzetbaarheid

Allard Kalff is inzetbaar voor presentaties over innovatie, samenwerken en grenzen verleggen. Met zijn jarenlange ervaring neemt hij u mee in de wereld van de autosport met prachtige filmen en voorbeelden.
Biografie

Allard is geboren in Beverwijk. Op een relatief late leeftijd van achttien jaar begon hij met rijden. Destijds was hij naar eigen zeggen ‘stronteigenwijs’. Hierdoor maakte hij fouten die anderen al op een jongere leeftijd hadden gemaakt. Hij ging altijd rechts waar anderen hem vertelde links te gaan.

In 1982 begon hij zijn professionele carrière als autocoureur in de Formule Ford Euroseries. Tevens racete hij in de Nederlandse Formule Ford en de Formule Opel Lotus, waar hij in 1989 naar verhuisde. Na deze avonturen is hij overgestapt naar de Formule 3. In 1998 kwam Allard uit in het toenmalige DTCC, waar hij reed voor Dutch Carisma Racing. Hij pakte dat jaar een overwinning en stond vier keer op het podium, waarna hij uiteindelijk derde werd in het kampioenschap. In 1999 pakte hij twee overwinningen en eindigde hij wederom als derde. Daarnaast werd hij in 2005 kampioen van de Clio Cup. Op dit moment geeft hij commentaar bij de Formule 1.

Allard Kalff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Allard Kalff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Allard Kalff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Allard Kalff en de eventuele overige kosten om een optreden van Allard Kalff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Allard Kalff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Allard Kalff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Allard Kalff checken, een gratis optie plaatsen op Allard Kalff en de boeking(en) van Allard Kalff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Allard Kalff, BOEKINGSBUREAU Allard Kalff, BOEKINGSBURO Allard Kalff, ENTERTAINMENTBUREAU Allard Kalff, ENTERTAINMENTBURO Allard Kalff, ARTIESTENBUREAU Allard Kalff, BOEKINGSKANTOOR Allard Kalff, IMPRESARIAAT Allard Kalff, MUZIEKBURO Allard Kalff, MUZIEKBUREAU Allard Kalff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Allard Kalff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Allard Kalff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Allard Kalff.

 

Offerte Allard Kalff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag