Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Albert Schipperijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Albert Schipperijn boeken?

Albert Schipperijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Albert Schipperijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Albert Schipperijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Albert Schipperijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Albert Schipperijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Albert Schipperijn

lbert Schipperijn boeken als sprekerTrainer
Change manager en schrijver

Albert Schipperijn was in de jaren negentig schaatsverslaggever voor Studio Sport. Daarna werkte hij in Nederland en Spanje vele jaren als directeur bij YER, marktleider in recruitment. Nu verenigt hij zijn internationale ervaring in de bedrijfs-en media/communicatiewereld door in diverse landen als trainer/change manager organisaties te ondersteunen bij het verhogen van hun prestaties en (werk)plezier.
Inzetbaarheid

Albert Schipperijn gaat bij zijn presentaties en trainingen altijd uit van het motto `Spelen om te Winnen´. Aan de hand van de door hem ontwikkelde DO IT principes laat hij deelnemers ervaren hoe je als persoon, team en organisatie door vrijuit te spelen met de juiste inzet van Doelen, Overtuiging, Inspiratie en Talent tot de beste prestaties komt. Vaak werkt hij hierbij samen met Gerard Kemkers, zij zijn ook samen te boeken (voor meer informatie, bekijk de flyer bij de foto’s hierboven).
Biografie

Albert Schipperijn startte in 1985 als beeldbandredacteur bij Studio Sport. Onder begeleiding van Theo Reitsma ontwikkelde hij zich als verslaggever en vanaf eind jaren ’80 stond hij langs alle ijsbanen ter wereld om (live) interviews en reportages te maken. Daarnaast maakte hij documentaires als “De Olympische Droom” waarin hij Bart Veldkamp en Johann Olav Koss van nabij volgde in aanloop naar en tijdens de Olympische Spelen in Lillehammer. In 1998, na de Winterspelen in Nagano, koos hij ervoor in het bedrijfsleven te gaan werken. Als commercieel manager van werving en selectiebureau YER specialiseerde hij zich op basis van talloze gesprekken met bedrijven en kandidaten in het samenstellen van high performance teams en talentontwikkeling. In 2002 verhuisde hij met zijn gezin naar Barcelona waar hij de Spaanse tak van YER oprichtte. Het in een vreemd land opbouwen van een lokaal volslagen onbekend bedrijf in combinatie met de vanaf 2008 zeer ingrijpende crisis leerde hem hoe praktisch om te gaan met doelen, tegenslagen, innovatie, leiderschap en teambuilding. Als trainer ondersteunt hij sinds begin 2012 personen, teams en organisaties in het naar boven halen van de beste versie van zichzelf. Dat doet hij aan de hand van programma´s over high performance, leiderschap, teambuilding, kernwaarden, effectieve communicatie en omgaan met veranderingen. Altijd met een focus op gezond verstand, concrete tips en ondersteuning in de dagelijkse praktijk. In het najaar van 2015 zal bij uitgeverij Business Contact zijn boek over de door hem ontwikkelde Spelen om te Winnen aanpak verschijnen.

Albert Schipperijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Albert Schipperijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Albert Schipperijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Albert Schipperijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Albert Schipperijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Albert Schipperijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Albert Schipperijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Albert Schipperijn checken, een gratis optie plaatsen op Albert Schipperijn en de boeking(en) van Albert Schipperijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Albert Schipperijn, BOEKINGSBUREAU Albert Schipperijn, BOEKINGSBURO Albert Schipperijn, ENTERTAINMENTBUREAU Albert Schipperijn, ENTERTAINMENTBURO Albert Schipperijn, ARTIESTENBUREAU Albert Schipperijn, BOEKINGSKANTOOR Albert Schipperijn, IMPRESARIAAT Albert Schipperijn, MUZIEKBURO Albert Schipperijn, MUZIEKBUREAU Albert Schipperijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Albert Schipperijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Albert Schipperijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Albert Schipperijn.

 

Offerte Albert Schipperijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag