Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Robert Maaskant boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Robert Maaskant boeken?

Robert Maaskant boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Maaskant.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Maaskant.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Maaskant ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Maaskant plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robert Maaskant

Extra informatie Robert Maaskant

Robert Maaskant boeken als spreker
Voetbaltrainer en coach

Voormalig voetballer Robert Maaskant is een ervaren en intrigerende voetbaltrainer. Met zijn clubs boekte hij vele successen. Hij promoveerde met RBC, haalde de bekerfinale met Willem II en Europees voetbal met NAC. Hij presenteert inspirerend over o.a. coaching en teambuilding. Als voetballer kwam Robert Maaskant tussen 1989 en 1996 uit voor o.a. FC Zwolle en Excelsior. Al snel bleek zijn talent te liggen bij het opleiden en coachen van teams. Op zijn 30ste begon hij met coachen waarna hij diverse keren met RBC promoveerde naar de Eredivisie, Willem II naar de bekerfinale loodste en met NAC Europees voetbal haalde.
Inzetbaarheid

Zelfverzekerd, met humor en charisma presenteert Robert Maaskant over de thema’s waar hij dagelijks mee te maken heeft. Coaching, leiderschap, samenwerken en teambuilding zijn de speerpunten van zijn presentatie.
Biografie

Robert Maaskant begon zijn carrière als voetballer bij de Go Ahead Eagles. Nadat hij verschillende seizoenen in het buitenland had gevoetbald sloot hij zijn loopbaan als voetballer af in 1996 bij Excelsior. Op bijzonder jonge leeftijd wist Robert Maaskant al dat hij zich wilde toeleggen op het trainersschap. Nog voordat zijn actieve voetbalcarrière ten einde was, begaf hij zich al op het trainersvlak. Bij de amateurs van Deventer was hij assistent- en hoofdtrainer. Na het assistentschap bij de profs van Go Ahead Eagles en FC Zwolle werd hij in 1999 op zijn dertigste hoofdcoach van RBC Roosendaal. Bij de voetbalclub van RBC Roosendaal werd Robert Maaskant in korte tijd zeer populair. RBC promoveerde naar de Eredivisie en toonde verfrissend voetbal. Door zijn succes werd hij gezien als jong talent in het trainersgilde. In 2004 koos Robert Maaskant voor het avontuur, hij stapte over naar Willem II en leidde de Tilburgse club naar een finaleplaats in de Nederlandse beker. Als charismatische leider van NAC leidde hij zijn team in 2008/2009 naar Europees voetbal. Tijdens de laatste play-off wedstrijd werd het Groningen van Ron Jans verslagen. Eerder in dat seizoen stonden ze zelfs korte tijd bovenaan de ranglijst! In 2010 werd Robert trainer van het Poolse Wisla Krakow waarmee hij direct in zijn eerste seizoen kampioen van Polen werd. In 2012 tekende Robert een éénjarig contract bij FC Groningen, wat hij niet verlengde. In het seizoen 2013 maakte Robert de overstap naar het Russische Dinamo Minsk, waar hij nu actief was als coach. In 2014 tekende Maaskant een contract bij Columbus Crew in Amerika als assistent- en veldtrainer. Op dit moment is Robert Maaskant trainer bij NAC Breda.

Robert Maaskant boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Maaskant.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Maaskant, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Maaskant en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Maaskant mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Maaskant.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Maaskant. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Maaskant checken, een gratis optie plaatsen op Robert Maaskant en de boeking(en) van Robert Maaskant voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Maaskant, BOEKINGSBUREAU Robert Maaskant, BOEKINGSBURO Robert Maaskant, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Maaskant, ENTERTAINMENTBURO Robert Maaskant, ARTIESTENBUREAU Robert Maaskant, BOEKINGSKANTOOR Robert Maaskant, IMPRESARIAAT Robert Maaskant, MUZIEKBURO Robert Maaskant, MUZIEKBUREAU Robert Maaskant, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Maaskant, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Maaskant, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Maaskant.

 

Offerte Robert Maaskant aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag