Eigenschappen Henk Angenent boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Angenent boeken?

Henk Angenent boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Angenent.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Angenent.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Angenent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Angenent plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Angenent

Extra informatie Henk Angenent

Henk Angenent boeken als spreker
Laatste winnaar Elfstedentocht

Henk Angenent is de trotse winnaar van de laatst gehouden Elfstedentocht in 1997, waarin hij Erik Hulzebosch in een spannende sprint de baas was. Daarnaast was Henk de laatste jaren coach van een marathonschaatsploeg en organiseert hij zijn eigen schaatswedstrijd de ‘Henk Angenent Classic’.
Inzetbaarheid

Henk Angenent is de winnaar van de Elfstedentocht in 1997 en is ondertussen een coryfee binnen de schaatswereld geworden, maar blinkt daarnaast ook uit in andere sporten. Henk Angenent is goed in te zetten als spreker bij een lezing of congres, waarbij hij uitgebreid in gaat op zijn opmerkelijke schaatscarrière waarin hij in één klap een bekende Nederlander werd.
Biografie

Henk Angenent werd in 1997 uit het niets een bekende Nederlander, door in dat jaar de Elfstedentocht te winnen. De spruitjeskweker uit Woubrugge spreekt ronduit over zijn fascinatie voor biologie, geneeskunde en wetenschap. De laatste jaren was Henk Angenent vooral actief als schaatscoach van een marathonploeg. Ook organiseert Henk zijn eigen natuurijswedstrijd de ‘Henk Angenent Classic’, die ondertussen tweemaal verreden is. Henk is, als fervent schaatser en liefhebber van de paardensport, een geliefde spreker op sportcongressen en symposia waarin de relatie tussen het maatschappelijk werkveld en de sport centraal staat. Met zijn jarenlange ervaring op zowel het commerciële- als sportieve vlak van de schaatssport, weet Henk zijn publiek altijd langdurig te boeien.

Henk Angenent boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Angenent.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Angenent, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Angenent en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Angenent mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Angenent.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Angenent. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Angenent checken, een gratis optie plaatsen op Henk Angenent en de boeking(en) van Henk Angenent voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Angenent, BOEKINGSBUREAU Henk Angenent, BOEKINGSBURO Henk Angenent, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Angenent, ENTERTAINMENTBURO Henk Angenent, ARTIESTENBUREAU Henk Angenent, BOEKINGSKANTOOR Henk Angenent, IMPRESARIAAT Henk Angenent, MUZIEKBURO Henk Angenent, MUZIEKBUREAU Henk Angenent, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Angenent, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Angenent, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Angenent.

 

Offerte Henk Angenent aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag