Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Aad Ouborg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aad Ouborg boeken?

Aad Ouborg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aad Ouborg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aad Ouborg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aad Ouborg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aad Ouborg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Aad Ouborg

Extra informatie Aad Ouborg

Aad Ouborg boeken als spreker

Aad Ouborg is topondernemer en de bedenker van het merk Princess. Aad Ouborg is ook eigenaar van de Ouborg Group waarvan Princess Sportsgear een onderdeel is. Tevens is Aad Ouborg uitgeroepen tot Sales Manager van het jaar (1997). Daarnaast is Aad Ouborg bekend van het TV-programma ‘Topmanager gezocht’.
Inzetbaarheid

Aad Ouborg spreekt met passie over ‘Ondernemen is entertainen’ en ‘Anders ondernemen, juist nu’. Hoe kun je anders ondernemen door anders na te denken? Waarom werkt emotie en relatiemarketing wel en wat is de sleutel tot succes? In zijn presentaties trekt Aad Ouborg parallellen tussen topsport en ondernemen. Door zijn ervaring in de topsportwereld met sponsoring en met producten van Princess Sportsgear is Aad Ouborg een prominent in de sportwereld.
Biografie

Tijdens zijn studententijd begin jaren tachtig houdt Aad Ouborg zich bezig met het importeren van BaByliss verzorgingsproducten. Op een innovatieve manier zoekt hij contact met beroemdheden uit showbizzwereld zoals Patricia Paay, de Dolly Dots, Linda de Mol en René Froger om zijn producten te promoten. Tien jaar later staat BaByliss nummer één in de markt van verzorgingsproducten. In juli 1994 verkoopt Aad Ouborg BaByliss en introduceert hij een nieuw merk: Princess Household Appliances. Hij wordt wereldwijd de grootste aanbieder van chromen huishoudelijke apparaten. Aad Ouborg verkoopt Princess Household Appliances eind 2009. Hij blijft actief met de bedrijven van de Ouborg Group, zoals Princess Sportsgear, Het assortiment van Princess Sportsgear bestaat uit hockeysticks, schoenen, sporttassen en hockeyaccessoires. Princess sponsort ook grote sportnamen, waaronder golfer Rolf Muntz, hockeyer Teun de Nooijer, de Spaanse Hockeybond, Real Club de Polo de Barcelona, NAC Breda en Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn. In 2011 werkte Aad Ouborg mee aan het tv-programma Topmanager Gezocht. Ook lanceerde Aad Ouborg in 2011 en 2014 de boeken ‘Ondernemen is entertainen’ en ‘Anders ondernemen, juist nu’. Daarnaast is hij ambassadeur van Jong Ondernemen, Picknick met een Klik en Bizworld. Aad Ouborg is eveneens actief voor het Fonds Slachtofferhulp en lid van de Raad van Advies van kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen.

Aad Ouborg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aad Ouborg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aad Ouborg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aad Ouborg en de eventuele overige kosten om een optreden van Aad Ouborg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aad Ouborg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aad Ouborg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aad Ouborg checken, een gratis optie plaatsen op Aad Ouborg en de boeking(en) van Aad Ouborg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aad Ouborg, BOEKINGSBUREAU Aad Ouborg, BOEKINGSBURO Aad Ouborg, ENTERTAINMENTBUREAU Aad Ouborg, ENTERTAINMENTBURO Aad Ouborg, ARTIESTENBUREAU Aad Ouborg, BOEKINGSKANTOOR Aad Ouborg, IMPRESARIAAT Aad Ouborg, MUZIEKBURO Aad Ouborg, MUZIEKBUREAU Aad Ouborg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aad Ouborg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aad Ouborg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aad Ouborg.

Offerte Aad Ouborg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag