Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Evgeniy Levchenko boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Evgeniy Levchenko boeken?

Evgeniy Levchenko boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Evgeniy Levchenko.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Evgeniy Levchenko.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Evgeniy Levchenko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Evgeniy Levchenko plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Evgeniy Levchenko

Extra informatie Evgeniy Levchenko

Evgeniy Levchenko boeken als spreker
Voormalig voetballer

De in Oekraïne geboren Evgeniy Levchenko is een voormalig controlerende middenvelder die het grootste deel van zijn carrière in Nederland actief is geweest. Zo is hij uitgekomen voor clubs als: Vitesse, Helmond sport, Cambuur, Sparta, Groningen en Willem II. Hij wist twee maal Europees voetbal te bereiken en kwam acht maal uit voor het Oekraïense nationale elftal. In oktober 2015 verscheen het boek LEV van auteur Iris Koppe, waarin Levchenko terugblikt op zijn carrière, zijn avontuurlijke geboorteland Oekraïne en zijn grote liefde Victoria Koblenko.
Inzetbaarheid

Evgeniy is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van een interview met zijn biograaf Iris Koppe. Hij heeft grote expertise en kennis in huis op het gebied van voetbal in Oost-Europa en Rusland. Thema’s als corruptie, matchfixing, de Lobanovski-school en de strenge sportinternaten in de Sovjet-Unie komen voorbij. Levchenko kan als geen ander vertellen over de verschillen tussen voetbal in het Westen en de voormalige Sovjet-Unie/Rusland.
Biografie

Evgeniy begon zijn profcarrière in Oekraïne bij Sjachtar Donetsk waarnaar hij vertrok naar het Russische CSKA Moskou. Bij beide clubs speelde hij in het tweede elftal maar toch vonden de scouts uit Arnhem hem opvallen en hij vertrok naar Vitesse. Mede door de vele concurrentie koos de middenvelder ervoor om Vitesse te verlaten en naar Helmond Sport te vertrekken om hier meer speelminuten te kunnen maken. Na goede wedstrijden te hebben gespeeld voor Helmond Sport kwam hij via SC Cambuur en Sparta terecht bij FC Groningen. Bij FC Groningen kende hij zijn beste periode en werd hier ook aanvoerder. Hij scoorde 17 keer in het shirt van Groningen. Het hoogtepunt van zijn seizoenen bij FC Groningen was het twee keer behalen vanEuropees voetbal. Na zijn jaren bij FC Groningen heeft hij nog gespeeld bij FC Saturn, Willem II en Adelaide United (Australië). Twee jaar (januari 2014) na zijn laatste wedstrijd voor Adelaide kondigt hij het definitieve einde van zijn carrière aan. Naast voetbal interessant Evgeniy zich ook in mode. Zo werd hij in 2013 gekozen als Esquire Best Geklede Man.

Evgeniy Levchenko boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Evgeniy Levchenko.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Evgeniy Levchenko, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Evgeniy Levchenko en de eventuele overige kosten om een optreden van Evgeniy Levchenko mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Evgeniy Levchenko.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Evgeniy Levchenko. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Evgeniy Levchenko checken, een gratis optie plaatsen op Evgeniy Levchenko en de boeking(en) van Evgeniy Levchenko voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Evgeniy Levchenko, BOEKINGSBUREAU Evgeniy Levchenko, BOEKINGSBURO Evgeniy Levchenko, ENTERTAINMENTBUREAU Evgeniy Levchenko, ENTERTAINMENTBURO Evgeniy Levchenko, ARTIESTENBUREAU Evgeniy Levchenko, BOEKINGSKANTOOR Evgeniy Levchenko, IMPRESARIAAT Evgeniy Levchenko, MUZIEKBURO Evgeniy Levchenko, MUZIEKBUREAU Evgeniy Levchenko, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Evgeniy Levchenko, ARTIESTENBOEKINGSBURO Evgeniy Levchenko, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Evgeniy Levchenko.

 

Offerte Evgeniy Levchenko aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag