Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Henk Gemser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Gemser boeken?

Henk Gemser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Gemser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Gemser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Gemser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Gemser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Gemser

Extra informatie Henk Gemser

Henk Gemser boeken als spreker
Voormalig schaatscoach

Henk Gemser was één van de weinige schaatsers die in 1963 de legendarische Elfstedentocht uit reed. Later werd Henk schaatscoach waar hij o.a. met Rintje Ritsma en Gianni Romme grote successen boekten. Henk presenteert graag over de parallellen tussen de sport en het bedrijfsleven.
Inzetbaarheid

Door zijn vele ervaringen is hij een boeiende spreker die goed kan presenteren over onderwerpen als het opleiden van talent, motivatie en ambitie.
Biografie

In zijn actieve sportcarrière was Henk Gemser een allround-sportman, die in vele sporten thuis was. Zo heerste hij in het schaatsen op de korte baan en leverde hij diverse prestaties in de atletiek-, zwem- en wielersport. In 1963 reed hij als een van de weinige schaatsers de legendarische Elfstedentocht van dat jaar uit. Henk Gemser studeerde na zijn sportcarrière aan de Academie Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Jarenlang was hij als schaatscoach in dienst bij de KNSB. Hij heeft alle typen schaatsers gecoacht, van sprinters tot allrounders en middenafstand schaatsers. Zo begeleidde Henk Gemser wereldtoppers als Rintje Ritsma, Falco Zandstra en Ids Postma. Zijn werkzaamheden als coach bleven niet onverdienstelijk. Zo wist hij 12 Wereldkampioenen, 4 Europese kampioenen en 9 Olympische kampioenen groot te brengen. Henk Gemser heeft zijn hoogtepunten meegemaakt met sporters die tegenslag ondervonden en onder zijn leiding weer opkrabbelden om tenslotte een overwinning op henzelf te behalen. Tegenwoordig is Henk Gemser actief als bestuurder bij het NOC*NSF sectie Topsport. Vanaf oktober 2008 vervangt hij Charles van Commenée als Chef de Mission van de Nederlandse ploeg waar hij de Nederlandse ploeg tijdens de Olympische Spelen 2010 in Vancouver naar meerdere medailles leidde. Henk Gemser is nog steeds actief als coach/trainer van verschillende actieve schaatsers. Tevens geeft Henk regelmatig commentaar bij de wedstrijden rondom het schaatsen bij de NOS.

Henk Gemser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Gemser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Gemser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Gemser en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Gemser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Gemser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Gemser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Gemser checken, een gratis optie plaatsen op Henk Gemser en de boeking(en) van Henk Gemser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Gemser, BOEKINGSBUREAU Henk Gemser, BOEKINGSBURO Henk Gemser, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Gemser, ENTERTAINMENTBURO Henk Gemser, ARTIESTENBUREAU Henk Gemser, BOEKINGSKANTOOR Henk Gemser, IMPRESARIAAT Henk Gemser, MUZIEKBURO Henk Gemser, MUZIEKBUREAU Henk Gemser, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Gemser, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Gemser, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Gemser.

 

Offerte Henk Gemser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag