Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bas Verwijlen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas Verwijlen boeken?

Bas Verwijlen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Verwijlen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Verwijlen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Verwijlen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Verwijlen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bas Verwijlen

Extra informatie Bas Verwijlen

Bas Verwijlen boeken als spreker
Schermer

Bas Verwijlen is Nederlands beste schermer. Op het WK van 2005 behaald Bas Verwijlen brons, wat het beste resultaat in 100 jaar betekend. Deze prestatie verbeterd Bas Verwijlen zes jaar later wanneer hij in 2011 zilver wint op de WK in Italië.
Inzetbaarheid

Bas Verwijlen is individueel of in samenwerking met zijn vader, tevens bondscoach, Roel Verwijlen beschikbaar voor presentaties, clinics of demonstraties. Hij vertelt hierbij hoe hij zich voorbereid op alle Internationale toptoernooien en welke tegenslagen heeft overwonnen. Ook leren Bas en/of Roel u graag de basisprincipes van schermen.
Biografie

Bas Verwijlen begint op 5-jarige leeftijd bij schermvereniging Zaal Verwijlen in Oss. Al snel wordt duidelijk dat Bas een talentvol schermer is en dit wordt bevestigd door de vele Nationale jeugd en senioren titels. Van 2006 tot met begin 2011 maakte Bas deel uit van de Defensie Topsport Selectie en was hij wachtmeester bij de Koninklijke Marchaussee. Tijdens de Spelen in Beijing 2008 verloor Bas in de kwartfinales. Om vier jaar later tijdens de Olympische Spelen in Londen 2012 wederom uitgeschakeld te worden. Vooraf aan de Zomerspelen van 2012 werd Bas gezien als één van de kanshebbers van een Olympische medaille. Bas komt op dit moment uit voor schermvereniging Den Bosch. Daarnaast is Bas ook fanatiek amateur voetballer.

Bas Verwijlen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Verwijlen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Verwijlen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Verwijlen en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Verwijlen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Verwijlen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Verwijlen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Verwijlen checken, een gratis optie plaatsen op Bas Verwijlen en de boeking(en) van Bas Verwijlen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas Verwijlen, BOEKINGSBUREAU Bas Verwijlen, BOEKINGSBURO Bas Verwijlen, ENTERTAINMENTBUREAU Bas Verwijlen, ENTERTAINMENTBURO Bas Verwijlen, ARTIESTENBUREAU Bas Verwijlen, BOEKINGSKANTOOR Bas Verwijlen, IMPRESARIAAT Bas Verwijlen, MUZIEKBURO Bas Verwijlen, MUZIEKBUREAU Bas Verwijlen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas Verwijlen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas Verwijlen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas Verwijlen.

 

Offerte Bas Verwijlen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag