Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bouwe Bekking boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bouwe Bekking boeken?

Bouwe Bekking boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bouwe Bekking.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bouwe Bekking.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bouwe Bekking ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bouwe Bekking plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bouwe Bekking

Extra informatie Bouwe Bekking

De EP bevat liedjes die rechtstreeks uit Boris’ hart komen; persoonlijke verhalen die precies vertellen waar Boris op dit moment doorheen gaat. Een ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zijn zang legt.

Bouwe Bekking boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bouwe Bekking.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bouwe Bekking, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bouwe Bekking en de eventuele overige kosten om een optreden van Bouwe Bekking mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bouwe Bekking.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bouwe Bekking. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bouwe Bekking checken, een gratis optie plaatsen op Bouwe Bekking en de boeking(en) van Bouwe Bekking voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bouwe Bekking, BOEKINGSBUREAU Bouwe Bekking, BOEKINGSBURO Bouwe Bekking, ENTERTAINMENTBUREAU Bouwe Bekking, ENTERTAINMENTBURO Bouwe Bekking, ARTIESTENBUREAU Bouwe Bekking, BOEKINGSKANTOOR Bouwe Bekking, IMPRESARIAAT Bouwe Bekking, MUZIEKBURO Bouwe Bekking, MUZIEKBUREAU Bouwe Bekking, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bouwe Bekking, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bouwe Bekking, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bouwe Bekking.

 

Offerte Bouwe Bekking aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag