Eigenschappen Ranomi Kromowidjojo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ranomi Kromowidjojo boeken?

Ranomi Kromowidjojo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ranomi Kromowidjojo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ranomi Kromowidjojo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ranomi Kromowidjojo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ranomi Kromowidjojo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ranomi Kromowidjojo

Extra informatie Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo boeken als spreker
Drievoudig Olympisch Kampioene zwemmen

Ranomi Kromowidjojo is een fenomeen in het water. Ze won zowel individueel als met de estafette al vele wereldtitels en Olympisch goud. Voor Ranomi telt alleen de eerste plaats, de rest is bijzaak. Ranomi vertelt enthousiast over grenzen verleggen en ambitie.
Inzetbaarheid

Op haar kenmerkende enthousiaste wijze vertelt Ranomi Kromowidjojo over thema’s als grenzen verleggen, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en ambitie. Daarnaast geeft ze zwemclinics, een droom voor elke zwemliefhebber.
Biografie

Al enkele jaren levert Ranomi Kromowidjojo prestaties die voor haar jonge leeftijd zeer opvallend zijn te noemen. Al in 2005 debuteerde Ranomi op 15-jarige leeftijd op het EK zwemmen en in 2008 werd zei uitgeroepen tot ’zwemtalent van het jaar’. De specialiteiten van Ranomi zijn de 50 en 100 m vrije slag. Zowel individueel als bij de estafettes heeft Ranomi Kromowidjojo het predicaat talent van zich afgeschut. Ze is nu een van de kopvrouwen van het Nederlandse zwemmen. Al in 2006 zwom Ranomi zich in het estafetteteam. Inmiddels heeft ze alle prijzen op de 4 x 100 meter vrije slag gewonnen. Het estafetteteam is regerend Europees, wereld- en Olympisch kampioen! Voor deze prestatie werden ze in 2009 gekozen tot ’Sportploeg van het Jaar’. Individueel reikte Ranomi al tot het internationale podium. Individueel brak ze in 2010 definitief door met Europese en Wereldtitels. Deze prestatie was des te opmerkelijker omdat ze enkele maanden eerder het EK lange baan moest laten schieten vanwege een hersenvliesontsteking. Op het WK langebaan in 2011 zwom ze individueel naar een zilveren en bronzen medaille. In 2011 werd Ranomi verkozen tot sportvrouw van het jaar. Tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 zwemt Ranomi zich tussen de grootste zwemmers van Nederland allertijde door twee gouden medailles en één zilveren te winnen. Tijdens het WK van Barcelona in 2013 snelt Ranomi naar de wereldtitel op de 50 meter vrij en naar drie bronzen medailles. Deze medailles maken van Ranomi de meest succesvolle Nederlandse zwemster ooit op het WK. Tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro behaalt zij een vijfde (100 meter) en zesde (50 meter) plaats. Ranomi Kromowidjojo wordt gekenmerkt door haar discipline, gedrevenheid en spontaniteit. Deze eigenschappen in combinatie met haar grote talent zorgen ervoor dat ze aan het begin staat van een heel mooie en succesvolle carrière!

Ranomi Kromowidjojo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ranomi Kromowidjojo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ranomi Kromowidjojo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ranomi Kromowidjojo en de eventuele overige kosten om een optreden van Ranomi Kromowidjojo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ranomi Kromowidjojo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ranomi Kromowidjojo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ranomi Kromowidjojo checken, een gratis optie plaatsen op Ranomi Kromowidjojo en de boeking(en) van Ranomi Kromowidjojo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ranomi Kromowidjojo, BOEKINGSBUREAU Ranomi Kromowidjojo, BOEKINGSBURO Ranomi Kromowidjojo, ENTERTAINMENTBUREAU Ranomi Kromowidjojo, ENTERTAINMENTBURO Ranomi Kromowidjojo, ARTIESTENBUREAU Ranomi Kromowidjojo, BOEKINGSKANTOOR Ranomi Kromowidjojo, IMPRESARIAAT Ranomi Kromowidjojo, MUZIEKBURO Ranomi Kromowidjojo, MUZIEKBUREAU Ranomi Kromowidjojo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ranomi Kromowidjojo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ranomi Kromowidjojo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ranomi Kromowidjojo.

 

Offerte Ranomi Kromowidjojo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag