Eigenschappen Reinder Nummerdor boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Reinder Nummerdor boeken?

Reinder Nummerdor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Reinder Nummerdor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Reinder Nummerdor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Reinder Nummerdor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Reinder Nummerdor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Reinder Nummerdor

Extra informatie Reinder Nummerdor

Reinder Nummerdor boeken als spreker
Volleybal- en beachvolleyballer

De in Ijsselmuiden geboren Reinder Nummerdor deed vijf keer mee aan de Olympische Spelen. Twee keer als volleyballer en drie keer als beachvolleyballer. In beide sporten haalde hij vele prijzen en successen.
Inzetbaarheid

Reinder is inzetbaar voor het geven van volleybal- en beachvolleybalclinics. Daarnaast is hij inzetbaar voor presentaties op basis van interview waarbij hij thema’s kan aanhalen als vitaliteit, samenwerken en leiderschap.
Biografie

Reinder begon met volleyballen bij E.V.V. in Elburg in 1990 waarna hij uiteindelijk als professioneel volleyballer aan de slag gaat bij achtereenvolgens Kuipers Zwolle, Piet Zoomers/Dynamo en aansluitend bij verschillende clubs in Italië. In 1995 maakt hij zijn debuut in het Nederlands volleybalteam waarna hij uiteindelijk 349 interlands speelt. Hij wint in 1997 het Europees Kampioenschap en neemt met de volleybalploeg deel aan de Olympische Spelen in 2000 en 2004. Van 2000 – 2004 was hij aanvoerder van de nationale ploeg. Daarna maakt Reinder de overstap naar het beachvolleybal waar hij met Richard Schuil (voormalig volleybalinternational) een duo vormt. Reinder en Richard zijn zeer succesvol en doen mee aan de Olympische spelen van 2008 en 2012 waar zij een vierde plaats behalen. In totaal hebben zij samen negen Worldtourtoernooien gewonnen waarvan twee grandslams. In januari 2014 besluit Richard Schuil te stoppen en gaat Reinder door met Christiaan Varenhorst. In 2014 winnen zij een grandslam in Sao Paolo. Tijdens het WK Beachvolleybal in Nederland behalen zij de finale die helaas verloren gaat. Tijdens het EK Beachvolleybal 2015 behalen zij een bronzen medaille. Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro worden Reinder Nummerdor en zijn maatje Christiaan Varenhorst door de Nederlanders Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen uitgeschakeld.

Reinder Nummerdor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Reinder Nummerdor.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Reinder Nummerdor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Reinder Nummerdor en de eventuele overige kosten om een optreden van Reinder Nummerdor mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Reinder Nummerdor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Reinder Nummerdor. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Reinder Nummerdor checken, een gratis optie plaatsen op Reinder Nummerdor en de boeking(en) van Reinder Nummerdor voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Reinder Nummerdor, BOEKINGSBUREAU Reinder Nummerdor, BOEKINGSBURO Reinder Nummerdor, ENTERTAINMENTBUREAU Reinder Nummerdor, ENTERTAINMENTBURO Reinder Nummerdor, ARTIESTENBUREAU Reinder Nummerdor, BOEKINGSKANTOOR Reinder Nummerdor, IMPRESARIAAT Reinder Nummerdor, MUZIEKBURO Reinder Nummerdor, MUZIEKBUREAU Reinder Nummerdor, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Reinder Nummerdor, ARTIESTENBOEKINGSBURO Reinder Nummerdor, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Reinder Nummerdor.

 

Offerte Reinder Nummerdor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag